Първата лекция насочена към бъдещи и настоящи родители в Благоевград под надслов „Първи грижи за новороденото“, протече при силен интерес

24 Август 2017 | 16:25
0 коментара
Общество

При силен интерес премина първата от поредица беседи насочени към бъдещи и настоящи родители с деца до 3 годишна възраст. В зала № 5 в сградата на Община Благоевград се събраха бъдещи родители за да чуят подробна информация за кърменето.

Основната тема бе „Първи грижи за новороденото“ с подтема „Кърменето“ и основен лектор д-р Славова- педиатър. 

В едночасова лекция специалистите представиха важна информация за бременността и отглеждането на бебето в първите месеци след раждането, а родителите имаха възможност да се консултират с тях по въпроси, свързани с грижите за детето.

На срещата родителите получиха ценна теоретична и практическа информация за бременността, раждането и отглеждането на бебето. Специалистите представиха най-необходимата и важна информация за грижите за бебето в първите месеци след раждане.
Лекциите са напълно безплатни и ще се провеждат ежемесечно в зала № 5 в сградата на Община Благоевград.

Информация за провеждането им ще се обявява предварително на интернет страницата на Община Благоевград и фейсбук страницата на Общностен център „Ранно детско развитие“. Не е необходимо предварително записване.

Срещите са част от предвидените дейности по предоставяне на услугата „Предоставяне на психологическа подкрепа и консултиране на бъдещи и настоящи родители за формиране и развитие на родителски умения“.
Беседите за бъдещи и настоящи родители са инициатива на Общностен център „Ранно детско развитие“, създаден и функциониращ в изпълнение на проект „Услуги за ранно детско развитие в Община Благоевград” на Община Благоевград.

Добавете Вашия коментар

TOP