Първанов пристига по спешност в Благоевград, за да тушира напрежението в АБВ

02 Септември 2015 | 08:56
9 коментара
Общество
Първанов пристига по спешност в Благоевград, за да тушира напрежението в АБВ

Георги Първанов пристига по спешност в Благоевград, за да тушира напрежението в АБВ.

Припомняме, че напрежението в АБВ - Благоевград ескалира след налагането на Владимир Елезов да бъде кандидат за кмет на областния център и водач на листата на АБВ.

Кой наложи Владимир Елезов да бъде кандидат кмет на АБВ в Благоевград?

Защо редовите членове напускат АБВ заради Елезов?

Кой ще подкрепи Владимир Елезов на Балотаж?

Защо се кандидатира Владимир Елезов за кмет на Благоевград, за да стане общински съветник или да се докосне до парите?

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

Днес ще се проведе Председателски съвет на ПП АБВ с участието на всички Общински председатели в Благоевградска област, съобщиха от пресцентъра на ПП АБВ - Благоевград.

Заседанието ще бъде водено от председателя на партията президента Георги Първанов. На заседанието ще присъстват секретаря на ПП АБВ Иван Джатев, регионалния координатор за район Югозападен Красимир Демиров, Емил Кало и Марин Киров.

На заседанието ще се вземат решения за коалиционната политика на ПП АБВ в общините на територията на Благоевградска област.

След приключване на заседанието в 13.30 часа в град Благоевград в сградата на бизнес центъра (срещу х-л „Ален Мак”) на 8 етаж президентът Георги Първанов и участниците в заседанието ще дадат пресконференция, на която ще съобщят на медиите взетите на заседанието решения.

Първанов пристига по спешност в Благоевград, за да тушира напрежението в АБВ

Добавени коментари

14 публикува:
03 Септември 2015 | 12:40
Койчо, отиди си вземи вазелина и с Владко Елезов отидете в онзи хотел, дето си го слагате.
Койчо от порой публикува:
02 Септември 2015 | 16:29
Е мановски затова у кръчмето освен теб , партиинийоти варе и неколко застарели лелки- никой не влиза, ами ти освен да седиш у фейсо нищо др. не правиш...
А. Мановски публикува:
02 Септември 2015 | 13:26
До:"До Мановски". Дори и сега лъжеш, та се късаш, ако си бил там щеше да знаеш, че Люси Манова пак беше със знамена и даваше информация на журналистите. Нещо си се заблудил, приятел. А за изборите не ми говори, знае се колко работехте за АБВ и колко за Атака. Как не ви омръзна само да лапате готови пари. Явно добре сте излъгали и Г. Първанов, но той ще разбере мноого късно. Поздравете "сивият кардинал" от Старчево за НЕуспешният му проект - Елезов.
До Мановски публикува:
02 Септември 2015 | 11:56
Вчера и аз бяхна протеста, верно че не в първатакола, но ако госпожата е била, се извинявам, но тя по-рано развяваше знамена, държеше речи, веше в медиите ми може би затова вчера много от нас не я забелязахме..що се отнася до парламентарните избори сте в дълбока заблуда--- какава атака какви 5 лева, това че не се постигнаха желаните резултати не значи че и екипаджиите работха за Вас, но Вие просто толко си можете -живи и здрави до25.10 и ще си говорим...
А. Мановски публикува:
02 Септември 2015 | 11:23
Койчо ли си или очиларко, но ако вчера беше на протеста, щеше да видиш, че Люси Манова беше ПЪРВА КОЛА. А колкото до мен и Спас Велков, дали сме мушмуроци ще се види на 25.10. 2015г. А, на отминалите избори гс екип, работехте за Атака, вместо за АБВ. Как ще го обясните това на г-н Първанов? Вашите гласове от преди пет години вече ги НЯМА. И парите на Корнелия Нинова вече ги НЯМА!!! Там имаше РЕСТО, НАЛИ.
Койчо от порой публикува:
02 Септември 2015 | 10:43
Е е ей Мановски, старо комунистче, кой да подкрепите- Богдански ли, абе айде скриите се..
питанка публикува:
02 Септември 2015 | 10:42
ако не бяха хората на Елезов АБВ вблагоевград нямаше да постигне и тия гласове, нали ги видяхме какво направиха. сега и толко няма да направят ако Елезов се откаже от тях на изборите за депутати мама кажа също излъга АБВ и даде 20 цигански гласа... ако не беха екипаджиите нямаше да имате и 100 гласа..
МИшо публикува:
02 Септември 2015 | 10:35
Кой беше тоя Елезов бе!? Един никаквец, всички знаят, че иска да се домогне до някой лев и нищо повече - няма да му се получи. Пък и слуховете твърдят, че още има да връща пари от предишните избори
койчо публикува:
02 Септември 2015 | 10:26
Давай Влади, ниесме с теб, тиямушмуроци от АБВ Мановски и ония адвока дето смени 50 партии, защо са там, да се докопат до баницата, айде да несе правят на големи изборджии, ще ги смачкаме, ами она ямома Люси къде беше вчера на протеста за бензина , нали много е бойна и се грижи за хората, сега са с правителството и си трайка, да се нареди по-напред в листата - смешници, САМО ЕЛЕЗОВ

Добавете Вашия коментар

TOP