Предстоящото пълнолуние се случва на 5 октомври, четвъртък и повлиява цялата предстояща седмица.

Принципно пълнолунието проявява във външния свят всичко от подсъзнанието, като това може да са скрити страни, страхове или пък копнежи, зависимости и нужди и поради тази причина не винаги можем да разберем, че това, което харесваме или не около себе си, е отражение на самите нас, разказва Бистра в новото видео в канала й "Harmony within" във Vbox7.com.

Как ще усетите пълнолунието, е много индивидуално и зависи от степента, в която имате връзка със собствения си вътрешен свят и сте наясно с причините за преживяванията и мотивацията за поведението си.

Пълнолунието се случва в знаците Овен - Везни и касае в най-голяма степен отношенията - аз и другите, аз и партньора, още повече че по това време се случва и съвпадът на Венера с Марс, квадратиращи Сатурн- внимавайте за твърде силни емоции и страсти, които впоследствие поради загубата на баланс да доведат до конфликти или изстудяване и отдръпване.

Да владеете себе си и да носите отговорност за собствените си действия и чувства, означава да не проектирате, а проекцията върху нещо или някой от външния свят е това, което носи болка.

 

Но тъй като обикновено Партньор, от когото се привличате или с когото сте, проявява вашите неосъзнати страни, времето е подходящо да наблюдавате внимателно какво се случва между вас – така можете да разберете много за себе си, тъй като винаги става дума за вас самите и вашето възприятие на нещата. 

Вижте коя е най-подходящата за вас позиция в отношенията – това е там, където се чувствате в баланс и покой.

Пълнолунието прави квадратура и с Плутон- тук се подчертава необходимостта от трансформация и промени, както и освобождаване от това, което ни прави зависими.

Възможно е да се преживее по-кризисно, за това занимания с йога и медитации, както и всякакви духовни практики ще ви подкрепят в този процес на пречистване.

През настоящия период акцентът е върху везните, които са свързани с хармонията и намирането на верния баланс – точката в която няма добро и лошо, а всичко е просто такова, каквото е. Тази точка обаче е динамична, а не фиксирана и иска постоянно себеразвитие и промяна.

Времето около пълнолунието е добро за стартиране на диети, медитации, молитви, йога и водни процедури, както и всякаква работа, която насочва градивно енергията  и позволява да я владеете, за да не се проявява хаотично и стресиращо както за вас, така и за околните.

Юпитер в Скорпион – 08.10.2017

Здравейте, дойде времето и Юпитер да смени знака си- на десети октомври, вторник, той преминава от везни в Скорпион и ще продължи да се движи там около една година- до осми ноември две хиляди и осемнайста.

Юпитер, като позитивна планета, свързана с изобилието, добрите възможности и успеха, в знака на скорпиона ще даде такива в сферата на бизнес, финансови теми, работа с банки, заеми, кредити и по-крупен бизнес като цяло.

Освен изброените теми, Скорпионът е знак, също изключително свързан с окултното, невидимото и духовното, така че Юпитер в неговия знак ще даде големи сили за трансформация и освобождаване от това, което ви ограничава в мисленето и поведението – това могат да са наследствени модели, страхове, всякакви блокажи. Юпитер в скорпион пречиства и помага за разширавянето на съзнанието и възгледите ви.

Най облагодетелствени, разбира се, за посочения период, ще бъдат хората със слънчев знак и асцендент в скорпион, както и тези, които имат лични планети в този знак(това се вижда в индивидуалния ви хороскоп).

Също така на добри възможности и хармонично стечение на обстоятелствата могат да се радват зодии рак и риби. Това не означава, че за останалите няма да се случи нищо хубаво.

Юпитер се движи в скорпион за всички знаци и ще даде добри перспективи и възможности за развитие и израстване в този дом или тази сфера от живота ви, където се намира в хороскопа ви зодия скорпион.

Зодиите, които носят късмет във връзките си с другите

Жените от тези 4 зодии постигат всичко

Венера във Везни – 15.10.2017

Здравейте, дойде времето, в което Венера преминава в следващия зодиакален знак- от Дева във Везни, който знак тя управлява и съответно позицията й там е особено силна.

Това се случва на четиринайсти октомври и ще продължи до седми ноември.

Като въздушен знак, Везните се свързват с взаимодействието и общуването с околните, и то по един хармоничен, лек и много приятен начин, може да се каже дори и изискан.

Съответно времето е подходящо за разбирателство  и постигане на баланс в отношенията, в които участвате, както лични, така и в професионален план.

Способността да видите гледната точка на човека срещу вас и да се разберете на разумна основа, дава възможност на връзката да се развива и изгражда в условия на съвместно уважение и справедливо отношение.

За хората, които се изявяват в сферата на изкуството,  правото, както и дипломация, култура, периодът е добър и благодатен.

В личните отношения възможността за изграждане на доверие и качествена комуникация е налице и това позволява те да се задълбочават, подобряват и развиват.

И още нещо важно: освен за работата върху отношенията ви, в периода на движението на Венера във Везни можете да се фокусирате още и върху изграждането на вътрешен център и спокойствие, независещи от външните обстоятелства, което ще ви даде възможността да реагирате по най-правилния и благоприятен начин както за вас, така и за околните.