Пуснаха под гаранция горския, пребил бракониер в Дупница

19 Януари 2021 | 11:51
2 коментара
Криминално

Състав на Окръжен съд – Кюстендил измени мярката за неотклонение ,,задържане под стража” в „парична гаранция“ от 3 000 лв. за горския стражар Красимир Сулев, който преби бракониер на дърва в Дупнишко. Определението е окончателно.

Инцидентът е от 6 януари т. г. Тогава пострадалият Константин Станчев е бил санкциониран от обвиняемия за нарушение на Закона за горите, като автомобилът, с който е прекарвал незаконно добит дървен материал е бил конфискуван и оставен в двора на ДГС- Дупница.

Тогава горският стражар поискал документите са самоличност на бракониера за съставяне на акт за нарушението. Нарушителят отказал.

Сулев отишъл на домашния му адрес и двамата, които тренират кикбокс, влезли в саморазправа.

Сулев нанесъл побой над бракониера, дори заплашвал и съпругата му. Не съществува опасност обвиняемият да се укрие или да извърши престъпление. Красимир Сулев е неосъждан, има регистриран постоянен адрес и създадена обвързаност със семейството, както и трудова заетост.

Установено е, че е ангажиран и с треньорска дейност на деца, пише още в мотивите на съда.

Добавени коментари

Реалист публикува:
19 Януари 2021 | 18:34
Ee тези се расипаха да крадат и никой нищо не прави. За тези боклуци няма закони. Ама като хванат някой дравар се тупат по гърдите. Незнам къде са органите на реда прокуратура и тъй нататък да вземат да им направят проверка на тези боклуци. Как горски има фирма за добив как всичко минава през тях. Имат щипки кво ли не. Ама простия народ си е прост за хората човека с каручката пак щее е открал повече и него ще съдят не тези изроди долни. Правят си триетажни къщи как се прави такава къща от заплата само бе хора, помислете аз съм от това село и виждам за какво става на въпрос. Насепаха всичко живо никой не смее да жугне заради тези истински бракониери кадето крадат с камиони а не с джипове каруци и коли
Petelo i Mite debelako публикува:
19 Януари 2021 | 18:17
Петело, Мите дебелако, Гунди, Ради Манзуров ние сме най големите айдуци бе, нас ни чува Динко Лечов и скапания директор. Не гледате ле прости хора, какви кащи наприхме кво чудо така се краде затворен кръг сме обекти всичко минава през нас. Трактори имаме щипки имаме пелетарница имаме на Ване Пандев. Ама немой давее яд много че крадеме оти бая и даваме дане чуваа. Тава сутрин рано една щипка после вечерта па една и за Динко Лечов то си е бая разправия. Ама и сигнали пускаа за нас ама никой несе занимава дано си покрадеме още бая годинчи.

Добавете Вашия коментар

TOP