Пуснаха на свобода мъжа убил 31-годишната Наталия в Банско

21 Март 2016 | 14:56
6 коментара
Криминално
Пуснаха на свобода мъжа убил 31-годишната Наталия в Банско

Окръжен съд - Благоевград освободи от ареста 27-годишният С. Я., който на връх 8-ми март в Банско предизвика пътен инцидент и загина 31-годишната Наталия Тинчева. Съдия Д.Узунова освободи бургазлията с най-леката мярка за неотклонение "подписка". Мотивът на съда за освобождаването на Янчев е, че е с чисто съдебно минало, в лошо здравословно състояние и няма опасност да се укрие.

Адвокат на обвинения Сашо Янчев бе Албина Анева.

Припомняме, че на 08.03.2016 г., около 08.00 часа, С.Я. (на 27 години), управлявайки с превишена скорост лек автомобил по ул. “Глазне“ в гр. Банско, е предизвикал пътно-транспортно произшествие, при което е причинил по непредпазливост смъртта на 31-годишната Наталия Тинчева. Тя е загинала, докато купувала цветя за майка си по случай 8 – ми март.

При пътно-транспортното произшествие е пострадал и водачът на автомобила С.Я., който е бил приет за лечение в болница. След приключване на лечението и по преценка на наблюдаващия прокурор, по отношение на С.Я. е повдигнато обвинение и същия бе задържан с постановление за срок от 72 часа, с оглед осигуряването му пред съда за разглеждане на внесено от Окръжна прокуратура - Благоевград искане за вземане на постоянна мярка за неотклонение „Задържане под стража“.

.

Пуснаха на свобода мъжа убил 31-годишната Наталия в Банско

Добавени коментари

Съпричастен публикува:
23 Март 2016 | 20:51
Що за Правосъдие, що за подигравка с мъката на близките на убитата по непредпазливост Наталия!!! А какво ли е убийство по предпазливост? Може би да не си напушен и да караш с нормална скорост?Да ли ,ако това проишествие се беше случило с детето на тази съдийка пак щеше да освободи убиеца!
banskalia публикува:
21 Март 2016 | 22:26
na snimkata tozi mi prilicha na narkozavisim dali en e takuv
banskalia публикува:
21 Март 2016 | 22:24
carcarov nezabavno da si podade ostavka koq kit li e caca li e znachi dai da ubivame hora i da si stoi na svoboda
Съдия публикува:
21 Март 2016 | 21:20
Сигурни да сте, че убииствата по пътищата няма да престанат с подобни"възпитателни" мерки.Ще ни мачкат като мравки такива копелета!Това не е борба с хулиганите на пътя.А думи - велики!Или-играм хоро,та не скакам!
Абсурдистан публикува:
21 Март 2016 | 16:21
Никой не вярва в тая държавица, никой не вярва нито в правосъдието нито в партиите, да я превземат талибаните и да се свършва бързо с всичко, не си заслужава повече нищо, а ба съдията пуснал убиеца му пожелаваме, да му се случи на негов близък човек същото каквото се случи на Наталия
Българско правосъдие публикува:
21 Март 2016 | 15:53
Битият-бит,Е....ят-е..н,убиецът-на свобода!Да живее правосъдието!

Добавете Вашия коментар

TOP