Pulse Festival събра над 500 любители на активната почивка в Grand Hotel Bansko

28 Септември 2023 | 12:38
0 коментара
Общество
Благоевград
Pulse Festival събра над 500 любители на активната почивка в Grand Hotel Bansko

През изминалия уикенд в Grand Hotel Bansko се проведе първият по рода си Pulse Festival. Това е най-мащабното подобно събитие, провеждано в България до момента. Организира се от водещата лайфстайл и фитнес верига клубове у нас и в Европа – Pulse. Очакванията за грандиозно събитие се оправдаха и то премина с огромен интерес.

Pulse Festival събра за първи път на едно място 20 от топ треньорите на Pulse, а общият брой на участниците беше над 500.

 

В рамките на трите фестивални дни пoд професионалното ръководство на треньорите участниците се включиха в занимания по зумба, пилатес, народни танци, йога, Cross Training и др. Специален акцент беше поставен и върху P.BoxX – уникалната мултифункционална фитнес платформа, предлагана ексклузивно от Pulse.

 

Подобни активности редовно се организират за гостите на Grand Hotel Bansko, но никога досега това не се е случвало в толкова голям мащаб и с участието на всички топ треньори на Pulse едновременно.

Специално участие в Pulse Festival имаше и Биляна Йотовска, която лично се включи в тренировка по P.BoxX, успоредно с останалите любители на активния начин на живот. Тридневният фестивал приключи с грандиозно парти, специален гост на което беше певицата Деси Слава.

От Pulse обещаха инициативата да стане традиционна и загатнаха, че следващото издание на Pulse Festival може да се очаква в края на март или началото на април.

Grand Hotel Bansko предлага перфектни условия за провеждането на подобен тип мащабни събития. Хотелът разполага с огромна конферентна зала, просторен фитнес център и голямата СПА зона, където всеки участник можеше да релаксира след изтощителните, но и зареждащи тренировки.

Добавете Вашия коментар

TOP