ПТП -та в Югозапада, трима пострадаха

30 Септември 2019 | 12:41
0 коментара
Криминално

На 27.09.2019г. около 08:05 часа между гр.Гоце Делчев и река Места, лек автомобил „Санг Йонг Рекстон“ с 21-годишен водач от с.Брезница, изпреварвайки колона от автомобили без да се убеди, че товарен автомобил „Мерцедес“  е подал сигнал за изменение на посоката си на движение на ляво се блъска в него, излиза в ляво извън пътното платно, блъска се в метална ограда и се преобръща. С натъртвания на тялото и охлузвания по главата е пострадал водачът на лекия автомобил.

На 27.09.2019г. около 09:20 часа на ПП1 Е-79 между гр.Симитли и гр.Благоевград, лек автомобил „Опел Тигра“ с 29-годишна водачка от гр.Бобов дол не спазва необходимата дистанция и се блъска в, намалящ скоростта си и спиращ в колона от автомобили, лек автомобил „Форд Фиеста“ с 42-годишна водачка от гр.Симитли. При инцидента, с болки във врата, е пострадала водачката на лекия автомобил „Форд Фиеста“. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите са отрицателни.

На 29.09.2019г. около 16:30 часа на ПП1 Е-79 между гр.Симитли и гр.Благоевград, лек автомобил „Опел Астра“ с 40-годишен водач от Р Гърция, движейки се в колона от автомобили не осигурява достатъчна дистанция и блъска в задната му част, движещ се пред него и спиращ, лек автомобил „Пежо“ с 41-годишна водачка от с.Брежани, който отскача напред и се блъска в спрял пред него лек автомобил „Шкода Фабия“ с 35-годишна водачка от гр.Благоевград. При инцидента, с болки в тила, е пострадала водачката на лекия автомобил „Пежо“. На водачите на автомобилите са направени проби за употреба на алкохол, които са отрицателни.

Добавете Вашия коментар

TOP