ПТП - та в Пиринско, има пострадали

27 Февруари 2023 | 13:08
0 коментара
Криминално
ПТП - та в Пиринско, има пострадали

На 25.02.2023 г. около 08:00 часа на ул. „Братя Каназиреви“ в гр. Разлог, лек автомобил „Опел Астра“ с 41-годишен водач, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост се е ударил в бордюр и метален стълб. При инцидента няма пострадали хора. Нанесени са материални щети. Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водача е отрицателна.

На 25.02.2023 г. около 14:30 часа на ул. „Ал. Стамболийски“ в гр. Благоевград, лек автомобил „БМВ“ с 18-годишен водач от града не е спазил необходимата дистанция и е блъснал в задната му част лек автомобил „Фолксваген Пасат“, който е спрял за да пропусне пресичащи пешеходци на пешеходна пътека. С болки в главатае пострадало 4-годишно момиченце, което е пътувало в обезопасителнодетско столче на задната седалка в лекия автомобил „Фолксваген Пасат“. То е транспортирано за извършване на медицински преглед, след коетое освободено за домашно лечение. Пробите на двамата водачи за употреба на алкохол са отрицателни.

В хода на извършена, около 15:06 часа на 26.02.2023 г. на ул. „Македония“ в гр. Кресна, проверка на товарен автомобил „Нисан“, от полицейски служители на РУ-Сандански е установено, че 57-годишният водач на автомобила от гр. София шофира с наличие на 1,29 промила алкохол в издишания въздух. По случая е образувано бързо производство.

Добавете Вашия коментар

TOP