Психолог: Борисов е с дълга стратегия, Петков е слаб играч, Хр. Иванов бавно и методично са разорява

03 Март 2024 | 23:33
0 коментара
Политика
България
Психолог: Борисов е с дълга стратегия, Петков е слаб играч, Хр. Иванов бавно и методично са разорява

Политиката прилича на покер игра. Има много различни типове играчи. Бойко Борисов се опитва да прикрие неудобството и раздразнението си от това, че стратегията, която се опитва да играе, не се споделя от неговите хора.

 

Това коментира пред Nova News криминалният психолог Росен Йорданов.

„Той се опитва да играе по-дълга стратегия, знае, че го блъфират, има ръце, но не му се иска да я отиграе тази игра по простата причина, че този път иска да вземе повече“, смята той.

„ПП губят подкрепа, когато управляват. На Борисов в момента никак не му се иска да изиграва този ход и да сваля картите, макар че неговата ръка е по-добра. Иска да обере всичко на масата“, коментира Йорданов.

„Кирил Петков е слаб играч, но разчита и демонстрира самоувереност благодарение на това, че разчита някой да му подсказва какви карти имат неговите противници. Т.е. той има съюзник, който му шепне в ухото. Така изглежда“, посочи Йорданов.

„Освен това силно се ласкае, че е на една маса, на един турнир със силния играч – Борисов. Това особено го възбужда, че го слагат редом до силния играч“, допълни той.

„Христо Иванов по-скоро има стратегията на играч, който бавно и методично се разорява. Той участва в играта, имал е много силни карти и ръце, няколко раздавания той е очаквал да спечели много. Но или не е устоял на блъфовете на другите или е пасувал в последния момент“, коментира психологът.

Според него Асен Василев не е толкова активен на масата, защото се опитва да прикрие факта, че няма достатъчно средства, с които да наддава.

По думите му, на Бойко Борисов в момента не му е удобно да поема ангажимента с властта, защото за 9 месеца очакванията ще бъдат двойни към премиер от ГЕРБ.

„В момента се получава, че Борисов осигурява поправителен изпит на двойкари - и това го дразни изключително много, които се провалят в реалното управление. Защото е лесно да си НПО и да си говориш колко ги знаеш нещата, съвсем друго е да си на терен“, подчерта той.

„Съдебната ни система е много пропусклива към хора като Пепи Еврото и Божанов“, коментира още Росен Йорданов.

„Премахването на главния прокурор и смяната на квотите няма да реши въпроса. Съдебната система е опасана от нелегални НПО структури, в които са замесени не само прокурорите, адвокати, съдии, а и всякакви магистрати. Договорките не са само в прокуратурата. Има системи, които са адвокат-съдия”, поясни той.Епицентър.бг

Добавете Вашия коментар

TOP