Просташка изцепка на украински бежанци вбеси Банско

26 Май 2022 | 10:59
7 коментара
Общество
Просташка изцепка на украински бежанци вбеси Банско

Арогантното поведение на част от украинските бежанци, настанени в Банско, за пореден път скандализира местната общност, пише struma.bg.

На Фейсбук страницата „Заедно за община Банско” е публикуван пост, придружен със снимки, от името на Миро Терзиев:

„След погрома в центъра на Банско с украински знамена сега са окупирали любимото място за отдих на банскалии – местността Ролбан. Всички пейки и маси са грозно намазани с цветовете на Украйна. Докога ще търпим това в Банско?

На някои им беше смешно, че преди месец поискаха преименуване на най-личния връх над Банско – Тодорка да стане връх Слава Украине”, пише в коментар под снимките.

Добавени коментари

Воля публикува:
27 Май 2022 | 07:18
Ние представителите в общински съвет- Банско Александър Весков и Спас Валеьов, предлагаме да предоставим по 500 лева на всеки бежанец пребиваващ в Банско. Това решение го взехме след обсъждане с всички членове и симпатизанти на пикник в м.Кошерината
До неприятели на герб публикува:
27 Май 2022 | 07:05
Само МК може да оправи майка ти и жена ти!
Неприятели на герб публикува:
26 Май 2022 | 23:41
На нас кой ни е помогнал,къде по Европа си видел да се вее българско знаме? Ай е.. си ...ката майчина! Давайте вие от герб,защото най-много сте крали и сега имате повече.Мацуревото келеме,което си припозна една единствена професия-депутат,като толкова ги е надиплил-да дава! Проклети да сте!
Гост публикува:
26 Май 2022 | 23:11
Някой хора все още неса в час.Войната в Украйна е между Америка и Русия.Украинския народ е подведен от правителство,което се командва от Америка.Русия си пази интересите нека да се знаят някои неща !
Банско публикува:
26 Май 2022 | 17:57
Бриндо,разкажи на хората как Мито Русков и Мито Юлев ходят като някои евтини проститутки да се предлагат на Възраждане,а ти и Владо Колчагов искате да овладеете партията на Янев в Банско.Не дръж хората в неведение.
ГЕРБ БАНСКО публикува:
26 Май 2022 | 13:40
Приятели на ГЕРБ! От ГЕРБ призоваваме - да помогнем на Украйна! Нека приютим нуждаещите се бежанци! Нека всеки хотел приема без пари нашите украински приятели! Всеки който може да дари пари, храна, дрехи! Да покажем солидарност и от всяка банска къща да се вее гордо украинското знаме! НИЕ СМЕ ГЕРБ! НИЕ СМЕ СИЛА! НИ ПОМАГАМЕ! И ДА, нека има улица в града ни с името "Слава Украйна"!
Милко публикува:
26 Май 2022 | 12:02
Алчните банскалии пищят сега, а преди едва ли не с бъклица канеха украинците! Хак ви е!

Добавете Вашия коментар

TOP