Пророкът Божидар Караджов: Слави ще увеличи гласовете си, с Борисов е свършено

28 Юни 2022 | 13:19
2 коментара
Любопитно
Пророкът Божидар Караджов: Слави ще увеличи гласовете си, с Борисов е свършено

Спокойно можем да кажем, че в момента Божидар Караджов е най-добрият ясновидец на България. Той позна в абсолютно всичко през последните години. Предвиди, че “Има такъв народ” ще бъде втора политическа сила след 4 април, както и че БСП ще се срине.

Днес, вече пророкът сподели в интервю за “България днес” какво още ни очаква на политическата сцена. Страстите няма да секнат още дълго време.

Караджов е категоричен, че в най-скоро време ще има нови парламентарни избори. На тях загатва, че Слави Трифонов и партията му ще увеличат значително гласовете си.

Премиер обаче няма да стане Слави. Няма да бъде повече премиер и Бойко Борисов, за когото властта ще секне. На този пост ще бъде назначено напълно ново за политиката лице.

Пророкът е категоричен, че Трифонов и Борисов никога няма да се сдобрят, защото и на двамата егото им е много голямо.

Божидар Караджов отреди и специално място на БСП в интервюто. Той е категоричен, че докато Корнелия Нинова е начело на левицата, партията ще продължава да се свлича.

“Кармично времето на Корнелия Нинова в БСП е изтекло. Тя ще предаде своя пост. Никоя от старите муцуни на партията няма да промени пропадането й. Само Калоян Паргов е в състояние да го направи.” – отсича ясновидецът.

Източник: Паралел 42

Добавени коментари

пророк или ясновидец? публикува:
29 Юни 2022 | 12:12
Нещо бъркате понятията, пророкът няма нищо общо с ясновидеца!
Въведете име... публикува:
28 Юни 2022 | 13:22
Проророк ли, вие нещо имате ли в това на раменете си или го ползвате само за равновесие...? Този е пълен ИЗМАМНИК, а вие му правите реклама, за ПАРИ ЛИ става дума???

Добавете Вашия коментар

TOP