Прокурори влязоха в следствения арест

06 Октомври 2023 | 10:51
1 коментара
Криминално
Благоевград
Прокурори влязоха в следствения арест

Второ резследване на прокуратурата се извършва в благоевградския следствен арест. Досъдебните производства са за склоняване към самоубийство и блудствени действия.

Както информирахме, вчера в килията бе открит обесен Цветан Цеков от Лом, който простреля 59-годишен в санданското село Вълково и похити годеницата си Евелина и нейната майка Анелия. Държа ги часове в дома им, като ги заплашваше с нож и пистолет. Според събраните данни, Цветан се е обесил с връзките на маратонки, внесени в ареста от негов приятел. Надзирателят е допуснал нарушение, като не е махнал връзките от тях.

Ден преди това друг арестант - Митко Соколов от Петрич, е блудствал със съкилийник. Той бе вкаран зад решетките след като направи опит да изнасили млада жена в южния град. Соколов е от ромски произход. Той лежа седем години в затвора след брутално изнасилване на млада жена. 

Преди месеци надзирателите в Благоевград допуснаха и друго нарушение на служебната дисциплина. Позволиха на лежащия там Васил Петров - Бахамата да разполага с два телефона, от които дори давал интервю пред местна медия. Тогава обаче не последваха дисциплинарни наказания.

Добавени коментари

Golyu публикува:
06 Октомври 2023 | 10:59
Ами сега всички, които са били на смяна, да бъдат УВОЛНЕНИ!

Добавете Вашия коментар

TOP