Прокурор Мария Нейчева ще наблюдава делото срещу Борисов

18 Март 2022 | 14:21
1 коментара
Криминално
Прокурор Мария Нейчева ще наблюдава делото срещу Борисов

Главна дирекция "Национална полиция" е докладвала на прокуратурата разследването срещу Бойко Борисов, Севделина Арнаудова и Влади Горанов. То е в Софийската градска прокуратура и е разпределено на Мария Нейчева.

Досъдебното производство е за изнудване на обвинения в 19 престъпления Васил Божков. Той твърди, че Борисов му искал 10% от печалбата на лотарията му. Има и клипове и снимки.

Делото е за изнудване в периода 2014-2019 година. В уведомлението било посочено още, че с полицейско задържане за 24 часа са и Владислав Горанов и Севдeлина Арнаудова. От уведомлението на разследващия полицай от Националната полиция става ясно, че делото е образувано вчера, 17 март, с първо действие по разследването разпит на свидетел и последвали претърсвания и изземвания.

Добавени коментари

Бриндо левкемията публикува:
18 Март 2022 | 15:03
Ние сме ВОЛЯ! Ние сме Промяната! Ние сме ИТН! Ние сме едни и същи от Банско във всички партии. Ние сме октопода! Ние сме навсякъде! Ние командваме общината! Ние командваме общинският съвет! Ние си имаме кмет Сашка Въчкова! Ние сме Владо Колчагов и Дине Дурчов! Ние сме силата! Ние сме пътят, истината и животът!

Добавете Вашия коментар

TOP