Прокуратурата проверява случая на Илия Златанов, оповестен от Антикорупционния фонд

26 Юни 2020 | 18:10
1 коментара
Криминално

Софийска градска прокуратура обяви, че ще проверява изнесената информация във филма на Антикорупционния фонд, в който бизнесменът Илия Златанов разкрива зловеща схема за превземане на бизнеса му, в която участват магистрати, адвокати и поставени лица.

Днес, 26.06.2020 г., Софийска градска прокуратура се е самосезирала във връзка с публикации в средствата за масово осведомяване от 24.06.2020 г., касаещи интервю на И.З., съобщават от СГП, цитирани от фрог нюз.

Припомняме, че АКФ публикува преди дни първата част на свое разследване. Във видеото потърпевшият Илия Златанов разказва от първо лице за чувовищния рекет на който е подложен докато се опитва да спаси бизнеса и имуществото си.

СГП информира още, че по случая е образувана прокурорска преписка, по която ще извърши проверка на всички факти и обстоятелства, изнесени в интервюто от И.З. Резултатите от проверката ще бъдат анализирани относно наличието на достатъчно данни за извършено престъпление от общ характер за образуване на досъдебно производство.

а
 

 

Бизнесменът Илия Златанов обяснява как неговия бизнес е откраднат в Дупница

Добавени коментари

НИКО публикува:
01 Юли 2020 | 14:15
https://www.youtube.com/watch?v=aG_OtU-hRj4 ИСТИНАТА

Добавете Вашия коментар

TOP