Проходими при зимни условия са пътищата на територията на област Благоевград

09 Януари 2017 | 08:03
0 коментара
Общество
Проходими при зимни условия са пътищата на територията на област Благоевград

Проходими при зимни условия са пътищата на територията на областта. Нормално интензивен е трафикът по главен път Е-79 и второкласен път 19 Симитли-Гоце Делчев. Това каза за ‘‘Фокус’’ дежурният служител в Областно пътно управление-Благоевград.

Временно е ограничено и движението на тежкотоварни автомобили над 12 на третокласен път 197 Гоце Делчев-Сатовча-Доспат, само в посока Сатовча-Доспат, поради почистване на пътя. Сняг вали в района на Гоце Делчев, Сатовча, Черна места и Попови ливади. Пътните настилки са предимно заснежени на места мокри, по усойните места заледени, почистени и обработени. Двупосочно движение в една пътна лента се извършва на третокласен път 1972 между селата Блатска и Абланица при км 7+700, тъй като едната лента за движение е деформирана, поради активизирало се свлачище. В една пътна лента се извършва движението и на третокласен път 198 Гоце Делчев-Катунци-Петрич при км 38+380 в село Горно Спанчево, поради разрушена подпорна стена с дължина 15 метра.

От Областно пътно управление отправят апел към водачите на превозни средства да шофират внимателно като се съобразяват с метеорологичната обстановка.

Добавете Вашия коментар

TOP