ПРОГНОЗА ЗА МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ В БЛАГОЕВГРАД СПОРЕД НОМЕРОЛОЖКАТА ГАЛИНА

20 Юни 2021 | 21:04
2 коментара
Общество

От астрологична гледна точка събитията,които ще се случат през 2021 год. са началото на прехода към епохата на Водолея.Тя започва със събуждането на хората.Водолеят е посока към ново общество.

Хората започват да имат по различно възприемане на света да не се доверяват на старите форми на управление,на старото структуриране на всичко около нас. Водолеят е хуманитарен знак, знак на свободата и индивидуалността, но също и умението да се свързваме с останалите хора. Така че съвременният човек трябва да знае, че работи за благото на другия, на този до себе си. Не да създава ресурси за лична употреба. Мога категорично да ви уверя, идва краят на консуматорското общество. Очаква се тази година в света и България да започнат съвсем нови процеси и Благоевград не е изключение от тази тенденция.Той има уникалния шанс да бъде новатор и пример,за това което предстои.Нека разгледаме номерологично,какво вещае датата на местните избори 27.06.2021 г. Значението на числото 27 е преодоляването на скрития антагонизъм и придобиване на висша хармония.Формата се изпълва с духовно съдържание и цялостност.

Мистичния възторг спонтанно спохожда човека,формално изпълняващ някакво действие,в момент на особено хармонични външни или вътрешни условия. От друга страна 2+7=9. Символът на всеобщия успех е числото 9, най-голямото от всички елементарни числа. То обединява чертите на цяла група, което го прави контролиращ фактор, ако е развито в пълна степен. Като трикратно число 3, числото 9 превръща устойчивостта в стремеж. Това е времето, когато трябва да приключим с всичко, което подлежи на приключване, за да не влезем в новия цикъл с недовършени неща и неуредени отношения.

Влиянието и значението на датата 27.06.2021 според нумерологията е следното 2+7+0+6+2+0+2+1=20=2+0=2 . Двойката представлява женското начало, женския архетип, плодовитостта, майката, жената и всеотдайността.Което означава,че съществува почти 90 % вероятност управлението да бъде поето от жена.Двойката също така е показател за: Чувствителност, равновесие, деликатност, човеколюбие, морал. Организираност, изпълнителност, точност, контролируемост, адаптивност. Чувство за отговорност, общителност, самопожертвувателност, щедрост. Задълбоченост, въображение, предпазливост, интуиция, сетивност. Съвместимост, възприемчивост, деликатност, точност, естетизъм. Творчески и реализаторски заложби и дипломатичност. Женският принцип е този, който съгражда света. Творческият импулс идва от мъжкия принцип, но всичко, което виждаме на земята е дело на женския принцип, той е този който оформя нещата. „Спасението на света ще дойде, чрез жената!“- казва Учителя Петър Дънов.

Добавени коментари

ХА ХА публикува:
21 Юни 2021 | 09:10
ХА,ХА,ХО......ЩЕ СЕ ПРЪСНА ОТ СМЯХ ! ТАЗИ Е АСТРОЛОЖКА , КОЛКОТО СЪМ ВРАЧКА ! БИТКАТА ЩЕ Е М/У ДОНЧО И ИЛКО, ТОВА Е !
Gost публикува:
20 Юни 2021 | 22:02
Кой е ПЛАТИЛ на тая лелка да ръси щуротии? Лошото в случая е, че има "журналисти", които са публикували тази"новина"!!!

Добавете Вашия коментар

TOP