“Профил Стил 2018” с нова фабрика за алуминиева и PVC дограма в Кочериново

14 Юни 2021 | 09:08
0 коментара
Бизнес

“Профил Стил 2018” ООД откри новата си фабрика за производство на алуминиева и PVC дограма. Тя се намира в гр. Кочериново и отговаря на всички европейски стандарти за качество и конкурентност. Осигурени са и перфектни условия на труд на служителите.

Нашата мисия е да създадем единствената по рода си фабрика в района, която не само да предлага качество, но и грижа за своите клиенти на вътрешния и европейския пазар – споделиха от “Профил Стил 2018”.

По традиция фабриката беше осветена от свещеник, който пожела успех и много доволни клиенти. За откриването собствениците бяха подготвили стилен коктейл за своите служители и гости.

“Профил Стил 2018” ООД е създадена през 2018 г. от двамата млади и амбициозни мъже – Крум Крумов и Методи Стоименов, с основна цел да вдигнат производството на дограма в района на европейско ниво. Затова залагат на нови производствени машини, доставени от фабриката на Ozgenc, за качеството на профилите гарантира партньорството им с немския производител на PVC профили за дограма Profine, произвеждащ марките Kommerling, KBE, а за точността в производствените си мощности фирмата разчита на доказалия се софтуер на KLAES.

TOP