Проф. Вучков разпердушини в ефир предполагаемите кандидати за „Дондуков” 2

05 Септември 2016 | 09:55
0 коментара
Политика
Проф. Вучков разпердушини в ефир предполагаемите кандидати за  Дондуков” 2

Всички номинирани – и предполагаеми, и обявени, не стават за тази работа. Нямат качества за държавен глава в тази сложна обстановка. Това заяви телевизионният водещ проф. Юлиан Вучков. Той не скри възмущението си, че три месеца преди изборите все още нямаме президентска кампания, защото ги няма окончателно одобрените хора.„Тези хора трябваше да бъдат обявени отдавна, преди 2-3 месеца. Това е гавра с българския народ. Той трябва да чуе какви са техните биографии, да види как смятат да постигнат обявените си цели. В САЩ цяла година се обсъждат тези окончателно избрани”, заяви Вучков пред bTV.
 
Според колоритния водещ Борисов е най-вероятния кандидат на ГЕРБ, най-избирам е от другите. „Ако стане президент, той ще командва и новия премиер”, посочи той.

Вучков коментира и единствения обявен за момента кандидат за президент – този на БСП. Според него ген. Румен Радев "никой не го познава". „За първи път чух името му сега. Какво командва той? Какви са тези ВВС, да не са милиони? Какво възвеличаване? Кога е участвал в обществено-политическия живот. Той е затворен във военните среди, дълбоко неизбираем, с едно огромно самочувствие. Няма качества за тази работа”, отсече Вучков.

Професорът подложи на безпощадна критика и спрягания за кандидат на Реформаторите Трайчо Трайков. „Той не е в час. Срича като говори, много е безличен. Няма позиция в политиката и в живота. Беше хем за „Белене”, хем против „Белене”. Той няма никакви шансове”.

По-мек Вучков бе с кандидата на ВМРО Красимир Каракачанов. По думите му той умен човек, който знае какво иска. „Защитава българщината, но може да бъде военен или външен министър, но не и президент. Много е емоционален, не се владее и много обича да се съюзява с лоши съюзници”.
 
"Политическият сезон ще е горещ, но ГЕРБ ще спечели. Само един мощен човек може да се противопостави на Бойко Борисов, но те няма да го допуснат, защото искат партийци", обобщи професорът. БЛИЦ

Добавете Вашия коментар

TOP