Продължават срещите на кандидата за кмет на Община Симитли Апостол Апостолов и кандидатите за общински съветници

25 Октомври 2023 | 15:40
0 коментара
Общество
Благоевград
Продължават срещите на кандидата за кмет на Община Симитли Апостол Апостолов и кандидатите за общински съветници

Продължават срещите на кандидата за кмет на Община Симитли Апостол Апостолов и кандидатите за общински съветници. Екипът на Апостолов проведе няколко срещи, на които хората споделиха, че са изключително доволни от досегашното управление и благодариха за всичко, което е свършено до момента. 

Апостолов, заедно с екипа си и кандидатите за общински съветници от ПП “Партията на Зелените” и ПП “ГЕРБ”, се срещна с жители от няколко квартала на Симитли, както и село Черниче и Орловец.


„Изминаха двадесет години, години на един успешен път за просперитета на община Симитли. От всички нас зависи нашето бъдеще, бъдещето на община Симитли. Гордея се с всичко, което направихме, както и с всичко, което предстои да направим, а то не е никак малко. Гордея се и с това, че открихме доста работни места, направиха се нови социални центрове и както казах и на другите срещи ни предстои да бъдат открити нови такива. Навсякъде споделям, че сме подготвили проекти за над 30 млн. лева, с които сме кандидатствали или предстои да кандидатстваме и вярвам, че ще бъдат реализирани“ – сподели Апостол Апостолов.


Местните жители поставиха акцент върху необходимостта от предприемането на допълнителни мерки за овладяване популацията на безстопанствените кучета. В Орловец жителите споделиха, че имат притеснение свързан с безразсъдното шофиране по правата отсечка между Черниче и Симитли.  „Тук на тази отсечка се кара изключително бързо и с висока скорост“ и помолиха Апостол Апостолов за съдействие преди да е да се стигне до инцидент въпреки, че са наясно, че този проблем не зависи от общинатa.


Срещите продължават. Хората от всяко едно населено място ще имат възможността да изкажат проблемите и желанията си и да зададат въпросите си.
 
Предизборна публикация.
Купуването и продаването на гласове е престъпление.









TOP