Продължават плейофите за отборите на БК Политехника и през следващата седмица

14 Април 2024 | 20:14
0 коментара
Спорт
Кюстендил
Продължават плейофите за отборите на БК Политехника и през следващата седмица

Продължават плейофите за отборите на БК Политехника и през следващата седмица, детските формации на клуба също имат мачове.

Програмата за седмицата открива Б-отборът на Политехника, който играе с Микс Б във вторник, 16 април от 21.30 ч. Срещата в зала „Триадица" е втора от ¼-финалната серия на Българска баскетболна лига, Б група Запад, след като Политехника Б спечели първия мач.

На 18 април, четвъртък, от 19.50 ч. в „Овергаз Арена" пък е вторият плейофен сблъсък между Политехника В и Септември във В група Запад. В първата среща победител излязоха септемврийци.

След това в събота, 20 април, два мача в залата на Спортния интернат в Благоевград имат 12-годишните момчета на БК Политехника. От 11.30 ч. дупничани излизат срещу връстниците си от Велбъжд, а от 14.30 ч. е двубоят им с Рилски спортист 2.

В събота женският отбор на Политехника пък играе първа среща от финалната серия срещу тима на Феманоза. Мачът е на 20 април от 18 ч. в зала „Овергаз Арена".

За завършек на седмицата плейофен мач в Дупница ще играе мъжкият А-отбор на Политехника. На 21 април, неделя, от 16 ч. дупнишката Спортна зала ще приеме втория двубой от ¼-финалната серия срещу Фаб файв.

Добавете Вашия коментар

TOP