Продължава издирването на 32-годишния Александър Заков от с. Ключ

06 Януари 2024 | 11:16
0 коментара
Общество
Благоевград
Продължава издирването на 32-годишния Александър Заков от с. Ключ

Вече седмица продължава издирването на 32-годишния Александър Заков от петричкото село Ключ. Младият мъж е изчезнал на 30 декември като е оставил вкъщи мобилния си телефон и личната си карта. Хората в селото го описват като спокоен и работлив. За местните остава мистерия къде може да е Александър, съобщи „Фокус“.

Повече от сто души доброволци се включиха в издирването днес. Проверява се района около село Долна Рибница, където последно е видян Александър, предава националнатa телевизия. Граничните полицаи са използвали термокамери, но без успех.

 

„Обича планината, подвижен е. Мисля, че ще се справи с обстановката, ако действително е в Огражден планина. Не знам. До последно ще сме с надежда да се открие жив и здрав“, каза Македонка Иванова – кмет на село Ключ.

Жителите на Ключ описват Александър като добро момче. Завършил е ветеринарна медицина в София. После почнал работа там. Преди една година обаче се върнал на село. От тогава се променил.

 

„Мен лично ме притеснява това, което майка му беше споделила, че краят идва“.

„Слушам някакви слухове, че с някакви секти се е замесил. Дали го принудило нещо, дали е някакви пари взимал…“, казват жители на с. Ключ.

 

Извадена е разпечатка от мобилния номер на Александър. Предстои полицията да провери с кого е говорил последно и дали е използвал социалните мрежи.

Издирването продължава и днес, когато се очаква да се включат повече хора заради почивните дни.

Добавете Вашия коментар

TOP