Призово класиране за учениците от СОУ "Св. П. Хилендарски” гр. Кресна

03 Април 2016 | 19:37
0 коментара
Общество
Призово класиране за учениците от СОУ Св. П. Хилендарски” гр. Кресна

На 18.03.2016г. в СА ”Д. Ценов” гр.Свищов се проведе 16 издание на Национално състезание по Икономика.Националното състезание събра 159 средношколци от 20 български града.

Ученическата надпревара се проведе в четири направления: Икономика на туризма, Индустриална бизнес икономика, Маркетинг, Счетоводство и контрол. На 18.03.2016 г. състезанието бе открито от зам.-ректора по студентска политика доц. д-р Николай Нинов, като приветствие към учениците отправиха ръководителите на четирите катедри.

За катедра Маркетинг пожелания за успешно представяне, позитивни емоции и нови приятелства отправи доц.д-р Тодор Кръстевич,зам.-ректор и ръководител катедра Маркетинг. Домакините осигуриха за участниците отлични условия, в т.ч. специализирани зали и необходимата техника. В помощ на средношколците които работеха в групи, бяха менторите в лицето на изявени студенти от съответните специалности.

За първи път участие в Националното състезание по Икономика, в раздел Маркетинг взеха учениците от СОУ”Св. П. Хилендарски” гр.Кресна. Това са учениците от 11-ти клас на СОУ ”Св.П.Хилендарски”: Даниела Петрова, Емануела Колева, Йордан Митов, Надежда Манджева и Нанси Недкова с ръководител на групата: Екатерина Живкова Петрова, учител по икономически и правни дисциплини.

Резултатите от представянето на учениците от 11-ти клас на СОУ ”Св. П. Хилендарски” са отлични:

Първо място за групата на Емануела Колева. Второ място за групата на Йордан Митов и Четвърто място за групите на Надежда Манджева, Даниела Петрова и Нанси Недкова.

Най-голяма изненада за отличените със Сертификат с уникален номер е правото да продължат своето висше образование в СА ”Д. Ценов” гр.Свищов в съответния профил.

Призово класиране за учениците от СОУ Св. П. Хилендарски” гр. Кресна

Добавете Вашия коментар

TOP