Принцесите на татко! Дъщерите на Бербо не обичат футбола, падат си по...

14 Август 2018 | 17:24
0 коментара
Любопитно

Щерките на Митко - Дея и Елия, изобщо не си падат по футбола, разкриха близки до Бербатови.

Двете момичета не гледали мачове. Е, когато татко им е на терена, зяпали с интерес. Но дотук. Най-завладяващата игра в света не им се нравила.

„Нормално. Все пак са момичета. Друго щеше да бъде, ако поне едно от децата му беше момче – щеше да гони топката от сутрин до вечер. Но Бербо безкрайно ги обича. Не може без тях и прави всичко възможно, за да се чувстват добре. Прави го обаче с мярка, защото много добре си дава сметка до какво може да доведе разглезването. Глезотията води до обратен ефект”, категорични са запознати.

Двете момичета обаче се захласнали по едно от хобитата на баща си – рисуването. Както е известно, още от юноша Бербатов се справя на прилично ниво с четка в ръка. Той има няколко свои произведения, които събира и поне на този етап не показва на никого.

„Когато му дойде времето, ще ги видят хората. Хубавото е, че Дея и Елия също обичат да рисуват. И, честно казано, се справят доста добре. Овладеят ли рисуването, могат да се развият доста в тази посока, ако пораснат”, коментирал Димитър Бербатов пред познати, пише „ШОУ”.

Добавете Вашия коментар

TOP