Примката около кмета на Благоевград Илко Стоянов се затяга!

17 Юли 2023 | 22:18
46 коментара
Общество
България
Примката около кмета на Благоевград Илко Стоянов се затяга!

Справедливост за Мечо публикува във фейсбук страницата си сигнал до Президенството, МВР и Прокуратурата срещу кмета на Благоевград Илко Стоянов и служители на общински инспекторат и кучешки приют.

Публикуваме без редакторска намеса:

Току що пуснахме писмо до Президента, Министъра на вътрешните работи и И.Д. гл. Прокурор на р. България, в което се съдържа и текста на "Петицията за незабавно отстраняване от длъжност на кмета на община Благоевград Илко Стоянов". Безобразията в община Благоевград, както и в други общини с порочни и престъпни практики няма да бъдат оставени така. Няма да спрем да ги разобличаваме и да настояваме всички институции в страната да си вършат съвестно и по хуманен начин работата! Апелираме всеки, който все още не е подписал петицията да го направи!
https://www.peticiq.com/inbox.php?petition_id=407077
"ДО
Г-Н РУМЕН РАДЕВ,
ПРЕЗИДЕНТ НА
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
ДО
Г-Н КАЛИН СТОЯНОВ
МИНИСТЪР НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ
НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
КОПИЕ ДО
Г-Н БОРИСЛАВ САРАФОВ,
И.Д. ГЛАВЕН ПРОКУРОР
НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
УВАЖАЕМИ Г-Н ПРЕЗИДЕНТ,
УВАЖАЕМИ Г-Н МИНИСТЪР,
След извършените разкрития по престъпната схема за упояване, изхвърляне на територията на други общини, умъртвяване и изхвърляне на труповете на бездомни кучета, събрани от община Благоевград и последвалите арести на извършителите днес (12.07.2023) настояваме за незабавното отстраняване от длъжност на общинския кмет Илко Стоянов.
Настояваме Илко Стоянов, кмет на община Благоевград, и арестуваните по престъпната схема Елена Миразчийска, служител на общинския инспекторат, и Димо Киров, ръководител на отдел в инспектората, да бъдат незабавно отстранени от длъжност и да понесат отговорност за престъпните деяния, извършени от тях.
Настояваме и за представяне на прозрачни отчети за дейността на общината относно политиката й за справяне с проблема с бездомните кучета, кастрационната програма и работата на общинския приют по време на мандата на Илко Стоянов.
Наглостта на Стоянов стигна до там да заплаши, че ще издаде противозаконна наредба, съдържаща забрана за хранене на бездомни животни с предвидена глоба за "нарушителите" на наредбата на територията на община Благоевград, и публично се подигра с всички доброволци и НПО в страната.
При действащ Закон за защита на животните и държавна програма по овладяване на популацията на бездомните кучета подобни действия са абсолютно недопустими.
Настояваме за най-строги наказания за горепосочените участници в престъпната схема!
УВАЖАЕМИ Г-Н ПРЕЗИДЕНТ,
УВАЖАЕМИ Г-Н МИНИСТЪР,
Това е петиция, публикувана на 12.07.2023 г. на интернет страницата peticiq.com. До момента има събрани близо 1500 подписа.
Ние, долуподписаните организации, от години заместваме държавата в дължимата й грижа към онеправданите - бездомните животни. От години се борим държавата в лицето на институциите на централно и местно ниво да поемат отговорност и да изпълняват задълженията си по закон в защита на животните. Не само че усилията ни не постигат необходимия резултат, но и в случая, с кмета на Благоевград и общински служители, виждаме как представители на властта открито упражняват и/или подбуждат към насилие и убийство на бездомни животни…!
Отправяме това искане към Вас за предприемане на незабавни действия, които да спрат отнемането на невинни животи и това дехуманизиране на обществото, заради това, че представители на институции си позволяват подобни действия и към момента остават безнаказани.
Подобни проблеми има и в много други общини в страната. Но жалбите на гражданите и организациите остават без резултат - може би, защото именно представителите на властта са правонарушителите.
За каква европейска интеграция можем да говорим, ако в страната ни през 2023 г. се извършват и толерират подобни антихуманни практики за справяне с проблема с бездомните животни?
Настояваме в държавата, чиито граждани сме, общинските кметове да не се държат като средновековни феодали и при всякакви подобни своеволия да бъдат отстранявани от заеманата длъжност, която не са получили наследствено, а са избрани с цел да спазват законите на страната и да създават по-добри условия за достоен живот на всеки в нея, включително и на животните.
Очакваме Вашите бързи и безпристрастни действия!
При необходимост за предоставяне на допълнителна информация за действията на кмета на Благоевград и други представители на местната власт, в т.ч. на подавани до момента жалби, можете да се свържете с нас."
Примката около кмета на Благоевград Илко Стоянов се затяга!

Добавени коментари

Bistra публикува:
22 Юли 2023 | 18:08
Tozi dolen ubiec kmeta na Blagoev grad,tryabva da e v zatvora!Koi vi dava pravo na teb i tazi kurva ot priyuta da se razporejdate s jivota na jivotnite?A ti Sali si palen bokluk,che zashtitavash tozi dolen pedal.Tezi,koito go zashtitavat sa prosti ,bezmozachni sashtestva!Zatvor kmete s kurvata na priyuta!
Има решение! публикува:
20 Юли 2023 | 20:25
Господата от инспектората да започнат да глобяват "съвестните" граждани за хвърлени отпадъци ,ГСП, слушане на силна музика водеща до упадък на обществото, и др. такива ...ще имат пари и за приют и за дарения ....и за благородни цели .То ясно ,че насила хубост не става ама понякога си требе тояга! За некултурно общество некултурни методи!
Леонид Христов публикува:
18 Юли 2023 | 21:27
Платени тролове на определени пишман политици, колкото и да пишете лъжи и да се опитвате да промивате мозъците ни, няма да ви станат нещата... Хората вярваме в кмета Илко Стоянов и така ще бъде винаги! Доказал се професионалист и добър човек, който милее и се раздава на макс за града ни! Отново ще гласуваме за Илко Стоянов с най-голямо удоволствие!
До Илян публикува:
18 Юли 2023 | 21:14
Еее тъпир смешен, като не познаваш хората не лалай, ако си толко голема работа, иди им го кажи в очите, обаче да видиш и мутри и бради и татуси капут... Много големи станахте по тия статии като не ви пишат истинските имена!
Емил публикува:
18 Юли 2023 | 20:01
Помияри долен на село Брежани заедно с Тея лекета около него
Тодорчо публикува:
18 Юли 2023 | 17:31
Кмете изглежда скучаеш??? В първия ден след отпуската нямаш ли натрупани ангажименти или се чудиш с какво да се захванеш??? Толкова некадърен кмет историята не помни! Защо увеличи данъците след това ги намали???? Защото си неудачник! Всяко това действие или бездействие завършва с неуспех!
123 публикува:
18 Юли 2023 | 14:39
По лош кмет не е имало в блд,реално спечели протестния вот но на есен ще си тръгне ведно с гамените къде назначи един свестен няма
И са публикува:
18 Юли 2023 | 14:25
И са накъде бе кметче? Всички видяха що за стока си.
снооп дог публикува:
18 Юли 2023 | 14:12
Кучетата изядоха главата на Илку. Ха ха ха
Бай Ганю форевер публикува:
18 Юли 2023 | 14:10
Срам и позор. Оставка и затвор.
Охльо публикува:
18 Юли 2023 | 13:08
А бе Барби в какво се забърка. Ами сега. Ами ако те осъдят. Много си руса бе муци.
Петър публикува:
18 Юли 2023 | 12:30
Какъв кмет, какъв Пирин ss, какъв инспекторат и този кафеникав циганин и тези недоносени момченца, и това фалшиво формирование инспектората..... вън! Нито първия , нито вторите нито третите са извадка на гражданите и на обществото
Ива публикува:
18 Юли 2023 | 11:50
Русата е покъртителна Като филм на ужасите
Таки публикува:
18 Юли 2023 | 11:19
Гледката във всеки град е прекрасна - излегнати или лаещи кучета, всякакъв чешит А хората ги заобикалят. И все кметът е виновен, платени драскачи Закони и наредби трябват! Защитниците на срещите и ранасящи болести кучета да си ги вземат у дома
Илян публикува:
18 Юли 2023 | 10:31
Какви мутри са тия келеши. Ако им жегна по един шамар ще се напикат. Посерковци вчерашни
Радо публикува:
18 Юли 2023 | 10:10
Познавам русичката лично. Когато разбере, че тоя няма да е кмет вече ще си изпее всичко. Помнете ми думата.
Отдел Култура публикува:
18 Юли 2023 | 09:25
Тия от инспектората са напълно откачило. Обикалят и заплашват, че който не гласува за Илко ще си има проблеми. Кмете, тези времена минаха много отдавна! С тази тактика ще получиш червен картон. Озапти ги тия лумпени, само се излагаш с такъв антураж.
Пирин SS публикува:
18 Юли 2023 | 09:02
Никой няма право да се изказва от името на всички фенове на Пирин!! В момента сме зад кмета, помага човека... но Айде без политика на стадиона!!
Блажко 161 публикува:
18 Юли 2023 | 09:00
Илко Стоянов отново кмет на Благоевград! Е тир псевдозащитници да си вземат бездомните кучета дома у спалнята
Ужас публикува:
18 Юли 2023 | 08:55
Нивото на Русата Барбие е това. До вчера не знаеше къде е общината, днес старши експерт. Явно това е начина да се издигнеш при кафявия. И нищо чудно, та нали на главния финансист е затворник, на юристката мъжа и продава дрога, Мазуро(дясната ръка на Илко) лежа по затворите, бавноразвивашите се инспектори от ИНСПЕКТОРАТА трепат кучета. Ето това е нивото в общината по времето на Кафявия. А ние се чудим защо в Благоевград нямаше никакви инвестиции, никакъв културен живот, само страх и заплахи.
До Сали публикува:
18 Юли 2023 | 08:26
Ей тъпо парче, абсолютно същия коментар си го пуснал под друга статия с името Ангелова. Много лесно се издаваш, че си трол, поне сменяй имената, олигофрен. Иначе всички знаем, че си от Мутрите на Илко.
Пирин публикува:
18 Юли 2023 | 08:20
Феновете на Пирин ли зад Илко, бе? Еми елате с Илко на стадиона, ама не отговаряме! Трол, мръсен.
Пирински орли публикува:
18 Юли 2023 | 08:16
Илко Стоянов е правилния човек за кмет на Благоевград! Платените тролове на бриндо и камбана да мируват, не се напъвайте да бутате човек с интриги и лъжи! Илко е честен човек и цялата агитка на Пирин сме с него!
Дамби публикува:
18 Юли 2023 | 06:13
Тоя ловеца нека дойде при моето куче и това ще му го завра в г………
Да Добряна публикува:
18 Юли 2023 | 03:05
Ами то коментарите за защита на Илко се пишат от един и същи малоумним ( Сали, жоро и т.н.), и той човечеца си използва едни и същи думички и изрази. Ясно му личи, че работи в ИНСПЕКТОРАТА и, че е яко ЗАВИСИМ, и скоро БЕЗРАБОТЕН. А и с хора с това ниво Илко и за кмет на село няма са бъде избран.
Добряна публикува:
18 Юли 2023 | 01:50
Май и тук, както в групите на Илко и троловету му коментарите се пишат от него самия и от тролчетата.... Тръчи-Лажи не търпи критика, смешник!!! Истината е, че този път няма да му се размине!!!
Жоро публикува:
18 Юли 2023 | 01:46
Илко Стоянов печели отново изборите и ще бъде пак кмет!
Алекс публикува:
18 Юли 2023 | 00:09
И кмета и цялата му свита да си ходят , достатъчно опропастиха града ,няма нужда повече Изборите няма да ги спечели Илко със сигурност , жалък мазен позьор , вън всички гадове
Сали публикува:
17 Юли 2023 | 23:46
Чета много коментари и нелепи обвинения... Според мен и според много други граждани на Община Благоевград мислим следното и то е ,че живота и здравето на децата ни е много по-важно от разярените улични кучета, които многократно разкъсваха деца и възрастни хора... Със сигурност кмета и неговите служители не са злоупотребили с бездомните животни, защото многократно същите тези хора са спасявали много животни, които са били по-някакъв начин наранени от хора на които им е писнало да бъдат нападани! Така, че обвиненията са много пресилени и същите тези обвинения са от една малка шайка хора, които са политически зависими от бъдещи пости и от бъдеще кандидат кметове, заради които точно от тях града ни е на това дередже... Смешно е много да изпозлват животинките като се правят на загрижени с цел да оскърнят и злепоставят един работещ и много достоен кмет на града ни... А също и служителите му, които ден и нощ работят за нас хората и винаги се отзовават при наша нужда, правят и невъзможното за да помогнат винаги на всеки и не само на хората да помагат , но и на бездомните животинки! Даже същите тези хора много пъти са осиновявали животинки, които да ги спасят по -този начин и да си ги отглеждат! Но те това не го правят публично и не дават глас, защото не им е с цел далавери и изкарване на пари от бедния българин, както правят НПО-тата и тези двамата нереализирани политици бриндо и кавазов! Тъпо е точно тези двамата точно преди изборите да пълнят на народа главите с глупости и да им вкарват филми от които няма нищо вярно! Тъпо е и нелепо да изпозлват бездомните грешни животники с цел политика и с цел да осквернят даден кмет за да може да си набутат тяхния кандидат кмет за да си продължат схемите и кражбите от предишни години за което ние народа в момента страдаме... Къде бяха същите тези двама нереализирани болни за власт и схеми "политици" "разбирачи" къде бяха предишните години ? На кое бездомно животинче помогнаха? На кое сложиха купичка с вода или да нахранят някое кученце? Някой знае ли дали тези двамата анимационни герои са помогнали на бездомен човек нуждаещ се или на бездомно животинче? Ами не са и това е много смешно в момента което правят, защото злоупотребяват с грешните животинчета с цел политика и несправедливо и лъжливо набеждаване срещу хора, които са честни, отговорни, работещи и винаги готови да помогнат не само на човек, но и на животинче! За което много пъти са го правили, не съм само аз свиделтел на всичко това, сигурен съм, че и много други независими граждани са свидетели на горенаписаното от мен! Жалко е, дано се замислят тази шепа зависими от политика хора, които май май те ще бъдат скоро подсъдими за злоупотреба, лъжесвидетелство и накърняване на достойство на хора, които нямат никакви доказателства срещу тях! Дано тези бивши кандидат схемаджии имат пари за да ви плащат делата и това което ще си сърбате в най-скоро време! Защото нещо което не можеш да го докажеш, се обръща срещу теб и си сърбаш всичко! Аз не вярвам на тази шайка измамници и съм сигурен, че има много такива здравомислещи граждани като мен! Нито съм зависим от някой, нито ме интересува за политика! Интересува ме нашият град, нашите деца и родители! Бъдещето на Благоевград са нашите деца и ние трябва да мислим за тях за да живеят в един град, който ще бъде за пример на всички общини! За което това ще се случи с Илко Стоянов и екипа му от професионалисти! А другите платени драскачи НПО-тата, бриндо, кавазовци, псевдо политици схемаджии те ще са до време, защото на народа вече му писна града да е батак, точно заради тях и заради тяхните приближени обещаващи им постове и схеми! Те затова скачат толкова срещу кмета, защото не е удобен на далавераджиите и схемаджиите, които изграбиха и разбиха целият ни град, за сметка на нас, Независимите граждани!. Срам и позор са... Ние независимите хора сме с кмета и екипа му, както той самият казва, БЛАГОЕВГРАД Е НА ХОРАТА !!! Много точно кратко и ясно! Евала на този човек, пак ще гласуваме за него! Искаме Благоевград да е за пример, а ние в Илко Стоянов точно това виждаме и трябва да бъдем обединени за бъдещето на нашите деца, които да растат в добра и спокойна среда!
Димитров Димитров публикува:
17 Юли 2023 | 23:36
Пак ще гласуваме за Илко Стоянов
Димитров публикува:
17 Юли 2023 | 23:32
Какво ви е направил човека че само го плюете това е достойния кмет по добре ли е да дойде Томов или Камбитов
До Тодор публикува:
17 Юли 2023 | 23:27
Иди на тия с брадите и татусите им го стисни с двете ръце шибаняк хахах
Тодор публикува:
17 Юли 2023 | 23:20
Инсоектората се оказа нак-голямата грешка на Кмета. Тези пикльовци се разхождат като закъсняли мутри по града. Държат абсолютно неадекватно, самата им визия е нелепа - татуировки, бради и рошави прически. Изразните им средства са на нивото на третокласник, а бе пълен цирк. Наричат се "мутрите на Илко". И се очаква да гласуваме за такъв кмет, няма начин!
Цонка публикува:
17 Юли 2023 | 23:15
Този смотльо няма да го изберат и за кмет на някое село.
Криско публикува:
17 Юли 2023 | 23:14
Само като видя злобните изкривени физиономии на кучкарките ми става ясно защо обичат повече помияри отколкото деца. Нещастнички.
Светльо публикува:
17 Юли 2023 | 23:12
Искате да създадете някаква интрига, но колкото повече плюете по Илко, толкова повече той печели.
До Елена публикува:
17 Юли 2023 | 23:11
Ленче спиш ли спокойно? Не те ли е срам!
Хахахах публикува:
17 Юли 2023 | 23:10
Каква примка, какви глупости? Вместо да пишете глупости, кажете на Байкушо да внесе законодателни промени - нали е юрист и управляващ. Не е виновен кмета, а закона. И стига сте занимавали хората с тези кучета, радвайте се на децата. Изборите ще отминат, децата ще останат
Шилев публикува:
17 Юли 2023 | 23:08
Русата Барби с това ли се занимава? Затова ли беше вдигнал така глава? Падение пълно!
Слави Трифонов публикува:
17 Юли 2023 | 22:53
Този кмет не случайно беше изритан и няма нищо общо с ИТН от повече от година и половина! Да се знае!
Лазар публикува:
17 Юли 2023 | 22:48
Това е най големата издънка на Илку като кмет. Това ему косва кметския стол и кметския мандат е сори майна Илку ще бъде с обвинение можеби и става напечено а Елена за Сливен.
Ха ха4116 публикува:
17 Юли 2023 | 22:46
Все бриндо ви е виновен този където от злоба ще е пак шеф на инспекторите да чака на 36
лиско публикува:
17 Юли 2023 | 22:31
жестоки хора убиха много кучета бездомнии но и кучета на хора по селата и кварталите тоя ловеца направи всички поразии а кмета го благославия тоя ловеца на приюта си гони негова далвера а кмета не се усети че тези хора са му проблем и ги защитава и днес излиза той виновен иначе за да бъдем честни по центъра вече втори месец няма кучета явно са на гробницата
Добрин Балтов публикува:
17 Юли 2023 | 22:27
Колко и да го плуете Илко он ке е кмет па. Бриндо аз па ке сам шеф на инспекторато и тогава ще видиш ти
Джанго публикува:
17 Юли 2023 | 22:25
Кафявия ще пърди на уй в Бобов дол :))))
Ффф публикува:
17 Юли 2023 | 22:22
Бриндо селяко прост, иди им се изпърди на уйо тъпак хахаха не са ти удобни ааа схемаджио

Добавете Вашия коментар

TOP