Приключи най-силният детски футболен турнир „Евима къп-Банско 2022”

29 Август 2022 | 13:13
3 коментара
Спорт
Приключи най-силният детски футболен турнир  Евима къп-Банско 2022”

Дванадесет дни футболни емоции! На терените на Евима спорт в Банско се проведе поредното издание на най-силния детски футболен турнир „Евима къп-Банско 2022”. В турнира взеха участие близо 500 деца от 32 отбора от страната и чужбина.
В срещите на последната възрастова група – набор 2015, най-малките футболисти на Банско се представиха отлично. Демонстрираха техника и спортсменска игра във всеки мач.
На официална церемония, зам.-кметът на община Банско – Костадин Атанасов, футболният национал – Димитър Макриев и главният организатор на турнира – Евгени Маринов, поздравиха и наградиха младите футболисти.
Деца, всички вие сте победители! Спорта, който обичате, изгражда морално-волеви качества, които ще ви бъдат полезни в живота, приветства спортистите г-н Атанасов.
За своето участие в престижния формат, всеки от отборите получи грамота. Шампионите триумфираха с купи и медали.
Организаторите, които успешно си партнират с Община Банско имат амбиции да разширят обхвата на турнира и да работят за развитието на детския футбол на световно ниво.
 

Добавени коментари

Кеф публикува:
29 Август 2022 | 23:48
Лайно смачкано, те който под всяка статия за Банско пишеш грозните си и тъпи коментари за тоя и оня и едни и същи, ти който цял живот се мазниш и лижеш гъзове, ти който правиш copy, paste и разпращаш за да се издигаш в очите на някой си жалък, прост и ограничен, ти си маша, подлога и цял живот не си изкарал пет пари с честен труд. Всичко е подаяния, на черно и от лизане на дупе гащи. В този сайт освен ТИ и още 2,3 които се знаят друг не пише. Хората знаят и познават и Александър и всички срещу които пишеш, ти не подронваш авторитета им, а унижаваш и опропастяваш себе си и рейтинга доста ти падна. Жалък си доста, смешко!!! На всяка статия един и същи коментари знаем и сме виждали кой ги пише знаем доста историйки за теб плъх. И на пиринско рейтинга му пада, под статиите се пишат неуместни и несвързани неща далеч от статията.
Кени публикува:
29 Август 2022 | 23:36
Лайно смачкано, те който под всяка статия за Банско пишеш грозните си и тъпи коментари за тоя и оня и едни и същи, ти който цял живот се мазниш и лижеш гъзове, ти който правиш copy, paste и разпращаш за да се издигаш в очите на някой си жалък, прост и ограничен, ти си маша, подлога и цял живот не си изкарал пет пари с честен труд. Всичко е подаяния, на черно и от лизане на дупе гащи. В този сайт освен ТИ и още 2,3 които се знаят друг не пише. Хората знаят и познават и Александър и всички срещу които пишеш, ти не подронваш авторитета им, а унижаваш и опропастяваш себе си и рейтинга доста ти падна. Жалък си доста, смешко!!!
Д. Бърдарева публикува:
29 Август 2022 | 15:31
Много моля, който не гласува за Александър Мацурев да му бъде отказано добиване и снабдяване с дърва за огрев!!! Както и всякакви помощи!!!

Добавете Вашия коментар

TOP