Приключи 6 часовата „покривна” драма в Сандански

16 Декември 2015 | 21:52
0 коментара
Общество
Приключи 6 часовата  покривна” драма в Сандански

С хепиенд приключи 6 часовата „покривна” драма в Сандански.

6 часа прекара на покрива благоевградчанин-изоставен от приятелката си, към 17.40 той доброволно слязъл сам, в момента е в Спешното отделение на санданската болница, ще бъде транспортиран за прием в отделението по психиатрия на МБАЛ-Благоевград. В 11.46 часа днес по молба на полицията екип на ЦСМП-Сандански е извикан на ул. „Никола Вапцаров”, където мъж, покачил се на покрива на 4-етажната кооперация заплашвал да скочи.

Васил Василев от Благоевград се настанил във въпросната кооперация, заживявайки с жена от Сандански. Вчера тя „заминала” на гурбет в Гърция. Отчаян от раздялата, Васил се качил на покрива, заплашвайки, че ще скочи. Същия има няколко подобни провинения. Драмата на покрива премина през няколко фази. Първо Васил мятал керемиди по събралите са да го спасяват пожарникари, полицаи и медици.

Застанал на ъгъла на покрива, с висящ крака, Васил след това започнал да пие алкохол от бутилка, която също хвърлил след като я опразнил. След това опиянен заспал, за щастие падайки назад, към покрива. След като преспал близо час, Васил се примъкнал до комина, за да се стопли. Доведена на място бе и приятелката му. След като се качи при него, му е дала успокоителни. След още няколко движения-ту към ръба на покрива, ту към капандурата, 37-годишният мъж най-сетне слязъл сам. /БГНЕС

Добавете Вашия коментар

TOP