При спецакция в Благоевградско: Откриха над 130 кг канабис

03 Август 2023 | 12:30
3 коментара
Криминално
Благоевград
При спецакция в Благоевградско: Откриха над 130 кг канабис
На 02.08.2023 г., от полицейски служители на ОДМВР-Благоевград е проведена специализирана полицейска операция по линия на противодействие на производството, съхранението и разпространението на наркотични вещества. Открити са засадени около 593 растения канабис, чието общо тегло е около 131 килограма.

Около 550 броя растения с общо тегло около 120 килограма са били засадени в местността "Рибарника“, землище на кв. "Старо Струмско“ в гр. Благоевград. 15 растения с общо тегло около 3 килограма, полицейски служители на РУ-Разлог намерили засадени в района на път II-84 между с. Юруково и гр. Якоруда, а в горист участък в землището на гр. Петрич са открити засадени около 28 бр. канабисови растения, чието общо тегло е около 8,400 килограма.

За случаите са уведомени компетентните прокуратури и са образувани досъдебни производства.

Добавени коментари

Мехмед Вакльов публикува:
03 Август 2023 | 19:00
ДПС реши , че няма да издигне Беди Осман за кмет на Якоруда. По повод многобройните сигнали за отклоняване на общински средства, ДПС се разграничава от тази порочна и недостойна личност.
Gost публикува:
03 Август 2023 | 18:48
Чиче, иди се прегледай, под всяка статия пишеш едно и също, не си добре с"бъбреците" в главата!!!
Марио Асьов публикува:
03 Август 2023 | 13:32
Другите информационни медии трият коментарите за Якоруда. Явно властите окупирали града вече 20 години така нареждат. Жалко за това. Нищо няма да променят. В Якоруда никой не иска Беди, Карафеиз, Айша Х, Сабиха П., Куцузо, Пачката, Джама, Кавалов, Хърльови и подлогите им. Есен на местните избори всички до един ще бъдат изметени. Тези управници са позор за града, обградиха се само с братовчеди, комшииски назначения и щуробаджанащина. Нищо не направиха за Якоруда, за 20 г управление.. провал.. дпс им би шута, но те още се надяват... всяко начало има и край.. и вашият дойде.. това ли е елита на Якоруда, които не знаят чужд език, които са неграмотни половината съветници, които не отвориха нито едно работно място за 20 години, които ви прогонена от Якоруда да се считате по чужбина на гурбет, а те тук си крадат и за тях чужбина е Общината.. ЗА БЕДИ. О, ЗА КАРАФЕИЗ, ДЖАМА, ПАЧКАТА, ДЖЕКИ, АЙША Х. САБИХА П. - това са пиявици кърлежи които само смучат от програмите а ви хвърлят трохи...А в Якоруда горските са НЕДОСЕГАЕМИ...ГОРСКАТА МАФИЯ В ЯКОРУДА Е ОТ НАЙ ГОЛЕМИТЕ БОКЛУЦИ КОИТО ЗА НИЩО ДРУГО НЕСТАВАТ, ОСВЕН ДА КРАДАТ И НЯМА КОЙ ДА ГИ СПРЕ...ПОЛИЦИЯТА И ОБЩИНАТА ГИ ПАЗЯТ И СИ ДЕЛЯТ ПРОЦЕНТИ

Добавете Вашия коментар

TOP