Президентът Г. Първанов представи книгата си в Благоевград и заяви подкрепата на АБВ за Румен Томов

21 Юни 2021 | 09:43
0 коментара
Общество

Президентът Георги Първанов заяви личната си подкрепа и тази на партия АБВ за кандидата за кмет на Благоевград инж. Румен Томов. Това стана вчера, като формалният повод за визитата на Г. Първанов в областния център на Пиринско бе да представи последната си книга, а събитието се състоя следобед в Регионалния исторически музей.

Първанов определи победата на Томов на изборите през 2019 г. като безапелационен пробив на бастиона на ГЕРБ. „Това беше лъч светлина, а г-н Томов показа, че е кмет с управленски качества, и за мен е важно, че и сега имаме добри перспективи. Аз избягвам да коментирам постановления на съда, но личното ми мнение за решението за отстраняването му от поста е, че то е несправедливо. Отстраняването му бе политически акт и ПП АБВ стои твърдо зад тази позиция“, заяви в залата Г. Първанов.


Г. Първанов заяви подкрапата си за Р. Томов на срещата пред благоевградчани

Той декларира готовност след изборите да помага на доброволни начала при нужда с опита си на инж. Томов: „Още сега може да ме запишете като нещатен съветник и да разчитате на мен, не искам място и пари“.

Първанов накратко представи книгата си, подчертавайки, че тя не е мемоарна, а документална, и отдели време за отговори на въпроси от залата, повечето от които предвид предстоящите кметски и парламентарни избори бяха свързани с актуалните политически събития.в.Струма

Добавете Вашия коментар

TOP