През август Банско е музика!

11 Август 2022 | 10:46
6 коментара
Култура
През август Банско е музика!

Вече 25 години джаз фестивалът в Банско е празник, който обединява хората не само с музика, но и с особеното настроение, което създават шатрите с храни и напитки, с ръчно произведени предмети, занаятчийски и фермерски продукти, произведения на изкуството и какво ли още не.

С всяка изминала година, музикалната програма се обогатява и разширява, а с нея и възможностите гостите на фестивала да поглезят сетивата си на многобройните шатри. Търговските обекти, които създават специфична фестивална атмосфера, са разположени в четири зони в централната градска част:
– в близост до Туристическия информационен център, Сдружение „Регионална занаятчийска камара – Банско” представя Панаир на занаятите`2022
– под колоните на читалище „Никола Вапцаров”, „Експо контакт”ЕООД организира 15-тото издание на Арт фолк среща „Фантазия на българските майстори – Банско`2022”
–  изложението на българските производители „С любов към българското”, организирано от „Български бизнес форум”ЕООД, е до Дома на изкуствата.
– целогодишният базар за ръчно изработени сувенири и бижута от местни майстори е в близост до паметника на Отец Паисий.

Добавени коментари

До "Запознатия" пич публикува:
12 Август 2022 | 16:06
Като си толкова"запознат"-защо не ти пропива,че това не е "злоба и злъч",а диво,лудо НЕСЪГЛАСИЕ с глупавите хвалебствени писания,които не отговарят на истината за този екземпляр?!
Възхитен! публикува:
12 Август 2022 | 16:01
Страхотна е насладата,когато сме заобиколени от такива "Запознати"!А ние простите просто "не разбираме"!Добре,че са тези,които всичко разбират, хвалят и гласуват за герб,та ако ще и теле да е!
Запознат публикува:
12 Август 2022 | 08:58
Колко злоба, колко жлъч има в този, който пише тези коментари. Виж си жената , виж си детето, здрави да са! Гледай си чука и не се разправяй с неща , който не разбираш !
Банскалия публикува:
11 Август 2022 | 19:11
"Мили ми банскалии...Победа за Мацурев! Напред Сашо!" А тези "шегички" кой ли ги драска?! Ами самият Сашко и още два-три негови дупелизци!
Добринишченин публикува:
11 Август 2022 | 17:17
Същите шеги с тротинетката ги разправя Баненски в общината. Явно той си пише и тука
Най-важната МУЗИКА предстои публикува:
11 Август 2022 | 14:00
Тя,всеизвестно,ще бъде на 02 октомври!Тогава един болен мозък ще получи най-звучната "шляканица" /разбирайте оглушителен шамар/.Това е №5 в листата на Тиквената партия на Бойко Борисов.Това е един човек с тротинетка,който обикаля навред и тръби,че той е нещото,което "пуска" и "прибира" Слънцето! Той бил спрял нашествието на Ковид-а,дарил маски,храни,лекарства,милиони левове-нещо като Делян Пеевски,но за Банско.Пък от къде ли взе толкова средства? Дали от механата на баща си,или си продаде хлебозавода...?А,ха-а-бил ги издействал от големият си приятел Тиквата от Банкя!Значи иска да каже,че ако Бойко не му е близък-Банско нищо нямаше да получи и щеше да е унищожено от Ковид вълната! Сега вече ни стана ясно защо сме още живи.Така че никога повече НЕ ГЛАСУВАЙТЕ за него!!!

Добавете Вашия коментар

TOP