Престъпления в Благоевград, Петрич, Сандански и Банско, има задържани

27 Март 2023 | 11:24
0 коментара
Криминално
Благоевград
Престъпления в Благоевград, Петрич, Сандански и Банско, има задържани

В полицейския арест са вкарали мъж с дрога. 37-годишният бил обискиран на улица "Лале" в Благоевград. У него намерили пликче с марихуана. Благоевградчанинът е с наркотична зависимост.

Полицаите в Петрич са задържали 48-годишен. При проверка установили, че петричанинът кара автомобил "БМВ" с фалшиви документи. Спрели го на улица "България". Пред униформените представил свидетелство за управление на МПС и контролен талон, които не са истински. При извършената справка е констатирано, че не притежава шофьорска книжка. Криминалистите не съобщават името му. По случая е образувано досъдебно производство.

Криминалистите в Банско са хванали крадец на детска количка, оставена без надзор на тротоара пред частен дом в града. Крадецът е на 44 години. Пристигнал е от Харманли в зимния курорт да търси работа. Сезирана е прокуратурата в Разлог.

В Сандански са спипали крадец на шапка от сергия на пазара. Извършителят е на 37 години от Петрич. По случая е образувано бързо производство.

Петричанин е съобщил в санданската полиция, че от къща в Мелник са задигнати десетина медни чанове и три бутилки вино. Води се разследване.

 

Добавете Вашия коментар

TOP