Прерязаха лентата на нова инсталация за семедобивна дейност в Разлог

13 Декември 2023 | 16:01
4 коментара
Бизнес
Благоевград
Прерязаха лентата на нова инсталация за семедобивна дейност в Разлог
Днес кметът на община Разлог инж. Красимир Герчев, инж. Валентин Чамбов (директор на ЮЗДП - Благоевград) и г-н Иван Гергов (директор на ТП “ДГС Разлог”) прерязаха лентата на нова инсталация за семедобивна дейност в град Разлог.

“Това е една много добра придобивка за горското стопанство, която ще го превърне в центровете за семедобивна дейност, предоставяйки възможност за по-качествени и устойчиви растения при залесяването на района и страната.“, направи изявления по време на откриването инж. Герчев.

Реновираната семедобивна база в Разлог вече разполага с поточна линия за извличане и обработване на семена от горско-дървесни видове. Част от оборудването служи за изсушаване на шишарките от иглолистни дървесни видове и изчистване на семената от различни примеси и сортирането им по размери.
На официалната церемония днес присъстваха също инж. Гергана Костова (зам.-кмет на община Разлог), представители на ЮЗДП - Благоевград и служители на териториалното поделение в Разлог.

Добавени коментари

Разлог публикува:
13 Декември 2023 | 22:12
Ма тулупи да видиш докато не се разкарат сички подобни некадърници като тия нема да се оправим
хаха публикува:
13 Декември 2023 | 18:16
кмета ли ще дава семе та той е фалшив нищо няма да даде само граби с две ръце
разлог публикува:
13 Декември 2023 | 17:41
ти му казваш качи се той/герчев/казва няма да слезна,ебах ти и тъпият човек не разбира че никой не го иска камоли да го вижда
уи публикува:
13 Декември 2023 | 17:16
Само тулупи

Добавете Вашия коментар

TOP