Предстои зрелищен политически спектакъл в община Благоевград на номинационното събрание за кмет на ПП ГЕРБ

24 Юли 2023 | 13:42
6 коментара
Политика
България
Предстои зрелищен политически спектакъл в община Благоевград на номинационното събрание за кмет на ПП ГЕРБ
Предстои зрелищен политически спектакъл в община Благоевград на номинационното събрание за кмет на ПП ГЕРБ

Андрей Новаков и Даниела Савеклиева организират номинационно събрание за кмет на ПП ГЕРБ в Благоевград, което ще се проведе тази вечер в зала "22-ри Септември". Малко след 18 часа герберите от областния град ще трябва да чуят отчета за дейността на партията в града, както и да направят предложенията си за нов кандидат, който да се бори за любовта на народа и да застане начело на общината.

Според източник на Pirinsko.com, трима ще са номинирани за участие в предстоящия местен вот- инж. Росица Димитрова, Илиан Георгиев и Ивайло Златанов. Дали ще има и други номинирани за кметския пост, ще се разбере след броени часове, но засега това са тримата, за които актива на партията ще гласува. Актива на ГЕРБ-Благоевград категорично ще застане зад партийна кандидатура, въпреки желанието на кмета Илко Стоянов да бъде подкрепен от партията на Борисов. 

Как герберите в Благоевград ще номинират и гласуват е важно. С каква подкрепа сред съпартийците си ще излязат от събранието номинираните, ще се разбере. Но в лидерска партия, каквато е ГЕРБ резултатите от номинационното събрание ще бъдат само ориентирът за Изпълнителната комисия. Решението кой да участва в битката за кмет ще вземе нейният лидер Бойко Борисов. Той винаги има последната дума. Очакваме интересен изход от събранието и още по-интересна предизборна кампания в областния център на Пиринско.

Добавени коментари

Пенко публикува:
24 Юли 2023 | 23:01
Роске скриии се вече нагла си като Ленчето
ВиК публикува:
24 Юли 2023 | 20:31
Росица Димитрова да се връща във ВиК, не се издържа простотията на баща и син.Роске,ВиК удари дъното, връщай се.Мислехме, че ти си злото, но дойде още по-лошо, парцалите ни закопаха.
Асен публикува:
24 Юли 2023 | 16:50
Новаков какво става Илко Стоянов звъни по телефоните на членове на ГЕРБ, за да гласуват за него на номинациите
Христо публикува:
24 Юли 2023 | 14:24
Роси е новия кмет на Благоевград.
Олол публикува:
24 Юли 2023 | 14:22
Трябва да подкрепят Илко само той е техния човек лъжлив е като тях
Мале публикува:
24 Юли 2023 | 14:17
Този Илиян е по-алчен и от Илко, и не знае къде се намира. Още това чудо липсва на Благоевград.

Добавете Вашия коментар

TOP