Председателят на ПП АБВ Георги Първанов ще посети област Благоевград

02 Октомври 2015 | 08:19
1 коментара
Политика
Председателят на ПП АБВ Георги Първанов ще посети област Благоевград

Георги Първанов, президент на Република България /2002-2012/ и председател на ПП АБВ, е на посещение в Област Благоевград днес, съобщиха от пресцентъра на ПП АБВ.

В 17:30 в ДТ в град Благоевград Георги Първанов ще представи кандидатурата на ПП АБВ за кмет, общински съветници и кметове за населени места.

Кандидатът на АБВ за кмет на Благоевград Владимир Елезов е на 37 години, завършил е „Бизнес администрация“ и „История“ в Американския Университет в България, от 8 години е общински съветник и от 9 години е председател на гражданско сдружение ЕКИП. Семеен е, с две деца.

Преди това – в 10:00 часа Г. Първанов ще се срещне с жители на с. Михнево.

В 11:00 часа в Петрич в кафе „Авалон” и „АБВ КАФЕ” Георги Първанов ще се срещне с граждани и посещение на голям цех в града.

Кандидатът на ПП АБВ за кмет на Петрич Тодор Кирилов Янаков е на 30 год., несемеен, юрисконсулт, работи в частния сектор от 3 год., като юрисконсулт и административен сътрудник, осн.дейности - правни въпроси на фирми. Съдебен заседател, член на Общинския съвет на ПП АБВ - Петрич и член на Областния съвет на ПП АБВ - Благоевград. „Заслужаваме повече - с Тодор за Петрич!” е мотото на Янаков. Той определя четири приоритета за предизборна кампания: за повече работни места - привличане на чужди инвестиции в земеделието; и туризма, за по-добро здравеопазване - да върнем лекарите в Петричката болница; за повече култура - да възродим читалищата и модернизираме библиотеките в общината; за развитие на спорта - да върнем спортната слава на Петрич и общината.

В 15:00 часа Георги Първанов ще бъде в град Белица на среща с местната организация на ПП АБВ, където заедно ще обсъдят основните местни проблеми – състоянието на инфраструктурата и безработица.

Председателят на ПП АБВ Георги Първанов ще посети област Благоевград

Добавени коментари

Apostola публикува:
02 Октомври 2015 | 10:25
Тези измислени мушмуроци, какво ще правят в революционният ни край?? Еле пък агент "Гоце", при агента "Елезов" ли ще е? Смешници...

Добавете Вашия коментар

TOP