Председателят на парламента Цвета Караянчева напусна речта на Радев

03 Март 2020 | 13:43
7 коментара
Политика

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева напусна официалната реч на държавния глава.

Докато той говори на връх Шипка, тя посети костницата.

Причината била нарушените препоръки на оперативния щаб по коронавируса, според които честванията трябваше да бъдат отменени.

Самата Караянчева каза, че е дошла на връх Шипка като обикновен гражданин.

Добавени коментари

Какво значи "Ттттт"? публикува:
04 Март 2020 | 10:30
Ами значи "Тъп,тъп,тъп..."! Защо ги разделяш? Той е "шапкар" от БСП,а тая патка е от ГЕРБ,а и двамата са от БКП.Каква е разликата между двамата,след като на националният ни празник се плюват пред целия народ??? Така ли се прави "обединение на нацията"? На едно ниво са!Всички идиоти,които сме "избрали",са едни и същи-гледат си собствената изгода и затова преминават от една партия в друга-там където имат келепир! И Спас Гърневски беше от СДС,и Александър Йорданов,и Антон Тодоров,и Георги Марков...и къде отидоха?При кои? При отрепките отцепили се от БКП!За бесепарите не говорим-знаем ги добре,поне сега не са в управлението на събратята им!
Глупости!!! публикува:
03 Март 2020 | 18:53
Ами не разбирате ли,че тя е отишла точно с тази цел:-да покаже неуважението към президентската институция. Ето-такива хора ни управляват. Има една българска поговорка-Не гледай що върши попът, слушай какво ти говори. Тук май е обратно.
Обикновен "гражданка" публикува:
03 Март 2020 | 18:44
"Накуп си думаме-по башка се разбираме!" "Обикновен гражданин",ама с охрана на "забранено" мероприятие?!"Борисов: Родолюбието ни обединява повече от всичко и ни пази от разделение".Тя понеже,обаче е много дисциплинирана,та съблюдава заветите на Тиквата от Банкя или от родолюбие ѝ е избегало обединението.Толерантност,уважение и обединение по герберски!
Ттттттт публикува:
03 Март 2020 | 16:05
Да се наредаа кумунягите мръсни и да си го слушааа тъпия "летец"
Ттттт публикува:
03 Март 2020 | 16:03
Кой че го слуша глупавия шапкар!!!!
аз публикува:
03 Март 2020 | 14:58
И с какво е дошла патицата с автобус по вода или????
D2 публикува:
03 Март 2020 | 13:51
Тази не е голяма затова

Добавете Вашия коментар

TOP