Председателят на гражданско сдружение "За контрол и управление на Петрич" Кирил Георгиев стана хаджия!

20 Февруари 2018 | 17:49
1 коментара
Общество

Председателят на гражданско сдружение "За контрол и управление на Петрич" и популярен бизнесмен, Кирил Георгиев стана хаджия, научи Pirinsko.com.

Сертификата си за такъв, той получи по време на петдневна екскурзия до Израел, която предприе заедно със съпругата си.

Двамата се отдадоха на вълнуващото пътешествие преди повече от две седмици, разглеждайки и наслаждавайки се на чудесата на светите земи.

Сред местата, които фамилията посети били Тел Авив, Хайфа, Витлеем, Йерусалим, Назарет и др., уточни пред медията ни Кирил Георгиев.

„В първите дни се разходихме с лодка по Галилейското езеро, след което обядвахме в рибен ресторант. Вечерта пък се отдадохме на нощен преход из Йерусалим”, развълнувано каза той.

„Възхитен и очарован съм от видяното, толкова много красоти събрани ведно не се виждат всеки ден .Чувството да си част от всичко това е невероятно. Няма място, за което мога да кажа, че ми е харесало повече или по – малко. Безспорно обаче, вълнението на Божи гроб е най – голямо, именно там разбираш, колко нищожен е човек всъщност и колко велик е Господ”, с вълнение сподели Кирил Георгиев.

"Стената на плача", известна още като „Западната стена" също много ме впечатли. Милиони вярващи посещават това свещеното кътче всеки ден, за да се помолят. Поклонници от цял свят оставят листове с молитви в пукнатините на стената, вярвайки, че ще се сбъднат. Оставихме и ние със съпругата ми, вярваме, че ще се сбъднат”, убеден е той.

Добавени коментари

Иванов публикува:
20 Февруари 2018 | 20:43
Има ли още такова сдружение Кирчо си направи завода Пазара е готов Парка скоро ще бъде Улиците в Петрич са асфалтирани няма дупки Всички Петрички Строителни фирми работят с една дума пей сърце важно е Вельо да го няма т.е. защо ни е вече Сдружение

Добавете Вашия коментар

TOP