Председателят на гражданско сдружение "За контрол и управление на Петрич" Кирил Георгиев чукна 62 години, приятели : „Расте, но не старее"

25 Септември 2017 | 19:19
0 коментара
Хайлайф

Весел и незабравим 62 – ри рожден ден отпразнува днес председателят на гражданско сдружение „За контрол и управление на община Петрич” Кирил Георгиев.

Празникът завари бизнесмена в работна обстановка, въпреки този факт обаче, през целия ден той бе с усмивка на лице, доволен и щастлив, видя наш репортер.

Телефонът му също не спря да звъни, да го поздравят се обадиха десетки бизнесмени и приятели от цялата страна и чужбина, както и много кметове на общини и общински съветници

Страницата му във фейсбук  пък бе обсипана с картички и  пожелания за здраве, щастие, късмет, лични и професионални успехи.

 „Много съм щастлив, тъй като заедно с мен своя рожден ден днес празнува и 4-годишната ми внучка Боряна. Никога в живота си не съм получавал по – хубав и по - ценен подарък от този. Всичките ми внуци са страхотни. Децата са най-голямата ми радост. Няма по-щастлив човек от мен. Пожелавам си само здраве, другото само ще се нареди. Вълнувам се изключително много, тъй като си давам ясната сметка, че 62 години не са никак малко. Чувствам се обаче здрав и одухотворен, както когато бях 20-годишен младеж, само че доста по улегнал и мъдър”, шеговито призна Кирил Георгиев.

Приятелите му пък казват, че той е петричкото олицетворение на девиза на София.

„Расте, но не старее. Голям човек с голямо сърце. Всъщност от него по – голямо е само сърцето му”, категорични са те.

 

 

Добавете Вашия коментар

TOP