ПРЕДИЗБОРЕН УДАР НА КОНКУРЕНТИ В ПЕТРИЧ! Регистрираха коалиция „За нашия Вельо”, кметът обяви: Това е пошла манипулация, използват името ми, за да отклонят гласове

17 Септември 2015 | 08:11
0 коментара
Политика
ПРЕДИЗБОРЕН УДАР НА КОНКУРЕНТИ В ПЕТРИЧ! Регистрираха коалиция  За нашия Вельо”, кметът обяви: Това е пошла манипулация, използват името ми, за да отклонят гласове

Още с регистрацията на партиите и коалициите в Общинската избирателна комисия в Петрич започнаха ударите под кръста между опонентите в битката за кметския пост и за съветници.

В Общинската избирателна комисия е регистрирана местна коалиция „За нашия Вельо”. Като представители на тази коалиция за записани Тошко Ангушев и Илия Иванов. Заявили са, че ще издигнат кандидат за кмет на общината и ще имат листа за общински съветници. Тошко Ангушев работи като диджей в нощен клуб „Сити клуб” в Петрич, същият нощен клуб се стопанисва от фирма, близка до бизнесмена Живко Карадалиев, но той никъде не фигурира по документи, управител е друго лице. Бизнесменът Живко Карадалиев ще бъде в листа за общински съветници от регистрираната местна коалиция „Заедно за промяната”.

В късния следобед вчера кметът на община Петрич инж. Вельо Илиев заяви: „Аз нямам нищо общо с регистрираната местна коалиция „За нашия Вельо” Цели се да бъдат манипулирани избирателите, като използват името ми, да се отклоняват гласове. Няма да постигнат целта си, хората са разумни и няма да се подадат на такива пошли манипулации. Явно целят да отклонят гласове от моите за кандидат-кмет, както и ще се опитват да лъжат хората да гласуват за листата за съветници с името на тази коалиция. Местната коалиция, която наистина ме номинира, се казва „Роден край”.

Подкрепят ме много партии и сдружения. Така че нека с такива евтини номера някои да не заблуждават хората, те дори обиждат хората, като си мислят, че ще ги заблудят. Жителите на община Петрич са достатъчно интелигентни и грамотни хора и никой не може да ги заблуди с популизъм и евтини трикове. Поздравявам тези зложелатели, регистрирали коалиция, в която фигурира първото ми име, с прекрасното изпълнение на балета  „Лебедово езеро” от Чайковски”, заяви градоначалникът инж. Вельо Илиев, пред Струма. 

Добавете Вашия коментар

TOP