Предимствата на малкия пенис

29 Април 2017 | 00:27
0 коментара
Любопитно

Невъзможно е да не сте чували крилатите фрази: "Колкото повече, толкова повече", както и "Размерът няма значение".

И често те се използват именно в разговори на тема секс.

Малките размери постоянно се подценяват и осмиват, но от сайта Wonderwoman.intoday.in дават няколко важни и ценни предимства на малкия мъжки полов орган.

Ето и кои са те:

Когато партньорът ви няма чак толкова голям пенис в сравнение с мъже от предишни ваши полови контакти, това въобще не бива да ви притеснява. Ако с господата с по-дълъг и дебел пенис ви е било некомфортно при изпълнение на по-нестандартни пози, то с един малко по-малък "приятел" няма да имате никакви затруднения да експериментирате в това отношение. По-малкият размер на мъжкото достойнство даже би могло да допринесе за още по-голяма наслада при пози с проникване, където не се губи нищо от сантиметрите.

Advertisement

 

Не подценявайте малкия член, ако сте сред практикуващите анален секс. С един сравнително по-малък и не толкова обемен мъжки атрибут, това изживяване би могло да бъде изключително възбуждащо и чувствено. И противно на всеобщото масово схващане - да приключи с оргазъм, а не с болка.

По-малкият пенис ще насърчи половинката ви по-често да ви дарява с орални ласки, както и да използва ръцете си, за да ви достави наслада. А това въобще не е за подценяване. Погледнато от другата страна пък и на вас ще ви бъде по-лесно и безпроблемно да правите му правите фелацио без затруднение.

Снимка: Thinkstock

И последно, но не на последно място - ако сте в настроение за малко по-агресивен, животински, страстен секс, дори леко груб и животински секс, един мъж с по-малко достойнство ще бъде много по-подходящ партньор в това приключение. 

Добавете Вашия коментар

TOP