ПРЕДАВАНЕ НА ВЛАСТТА!Кабинетът „Петков” пое управлението

13 Декември 2021 | 18:12
0 коментара
Политика
ПРЕДАВАНЕ НА ВЛАСТТА!Кабинетът  Петков” пое управлението

Вече бившият служебен премиер и настоящ министър на отбраната Стефан Янев предаде управлението на държавата на новоизбрания премиер Кирил Петков.

Церемонията по предаването на властта започна с химна на България „Мила Родино“, а след него прозвуча музиката на „Ода на радостта“ на Бетовен – официалният химн на ЕС.

Наследството, което оставяме след тези 7 месеца, е в основата на вероюто на “Продължаваме промяната”, а именно – промяната. Българите очакват в България да има промяна, да има справедливост и сигурност и да живеят в една нормална държава, заяви досегашният служебен минисър-председател Стефан Янев.

„Много се радвам, че днес ние продължаваме промяната, която започнахме преди 7 месеца. С много от вас работихме рамо до рамо и имахме тежки задачи, с които успяхме да направим първи големи стъпки в подхода към една нова България. Една България, където прозрачност, нулева толерантност към корупцията и промяна на стария модел започна“. Това заяви от своя страна новият министър-председател Кирил Петков.

„Аз съм пръв между равни. Дотук бяха обещанията, оттук нататък започват действията“, подчерта Петков.

Добавете Вашия коментар

TOP