Пребитата с метална тръба Стефка Терзийска подозира бившия си мъж за поръчител

16 Октомври 2023 | 09:16
0 коментара
Криминално
Благоевград
Пребитата с метална тръба Стефка Терзийска подозира бившия си мъж за поръчител
Жена от Благоевград беше жестоко пребита докато се опитва да влезе в колата си пред дома в Благоевград. Атаката е заснета от охранителни камери, а полицията е задържала 21-годишен криминално проявен мъж.

Потърпевшата Стефка Терзийска се възстановява в болница след тежките наранявания и фрактури, които е получила.

„Отидох да взема паркираната си кола. Когато я отключвах, усетих силен удар в главата. Видях маскиран мъж, който продължи да замахва с железен прът. Беше ужасяващ момент. Опитах да се прикрия, защото той ме удряше само по главата. Целеше да ме убие, не беше някакво нападение за сплашване. Виках за помощ, но нямаше кой да ме чуе. Изтичах на улицата, където хората се събраха, и той побягна. Беше просто толкова брутално и нереално, че още не мога да повярвам”, разказва Терзийска пред Нова тв.


„Единият ми пръст е почти отрязан. Не мога да кажа, че това е средна телесна повреда, защото едното ми око е било пръснато и в момента съм загубила зрението си безвъзвратно. За мен това е ужасяващо и няма връщане назад”, заявява тя.

Потърпевшата коментира, че не познава нападателя си. Тя е получавала заплахи от бившия си съпруг, с когото са разделени от 4 години.

„Отпреди две години и половина имах информация, че той е поръчал да направят точно това. Подавали сме сигнали, дори сме пускали молба за ограничителна заповед за големия ни син. Той явно се стряскаше и успявахме да постигнем някакво разбирателство. И не съм вярвала, че може да посегне по такъв брутален начин на майката на децата му”, допълва пострадалата.

Синът на нападнатата жена – Коста, обясни, че баща му се е появил пред болницата в деня на случилото се, където живо се интересувал от състоянието на бившата си съпруга. Според него няма друг човек, който да стои зад зловещата атака.
 
Пребитата с метална тръба Стефка Терзийска подозира бившия си мъж за поръчител

Добавете Вашия коментар

TOP