Пребиха зверски бизнесмен от Сандански

09 Август 2021 | 14:10
0 коментара
Криминално

Тази сутрин около 6.30 часа са пребили зверски сандснски бинесмен в местността Рупите. Стоян Гуров редовно посещавал минералните води в Рупите, както и тази сутрин, когато бил нападнат от няколко маскирани мъже и пребит.

По негови данни, по корема на няколко места е удрян с електрошок, а по двата крака с метален прът. По това време той бил сам на Рупите и побойниците се възползвали от това да го бият на воля.

Целият окървавен, Гуров дошъл в Спешна помощ-Сандански на преглед, където медиците обработили раните му и го насочили за петричката ортопедия. След направени рентгенови снимки и медицински изследвания той е настанен в ортопедично отделение с множество рани по краката. Няма данни за счупвания. Петричката полиция е уведомила прокуратурата и е образувана преписка по случая.

Според източници става въпрос за неуредени финансови сметки с петричанин с прякор Гудето, който е криминално проявен и осъждан. Именно негови доверени хора от Дупница са нападнали санданския бизнесмен, който има база за скрап в сандснското село Дамяница. /струма/

Добавете Вашия коментар

TOP