Правят нови кръгови кръстовища в Разлог

31 Януари 2019 | 13:41
2 коментара
Бизнес

Oбщинският съвет прие бюджета на община Разлог за 2019 година. 

През настоящата година приоритет за Общината са социалните грижи, образованието и инфраструктурата. Значителни средства ще бъдат инвестирани в пътната инфраструктура, в образованието и МБАЛ – Разлог.

За ремонт на улици в прилежащите населени места /без град Разлог/ ще бъдат вложени 892 000 лв., като общо средствата за ремонт на обществената пътна мрежа са 6 320 000 лв.

В град Разлог ще бъдат преасфалтирани и ремонтирани улиците „Изворите“, „Рила“, „Христо Ботев“, „Стара планина“ и част от ул. „Тодор Александров“, като се предвижда изграждането на кръгови кръстовища в две невралгични кръстовища: при МБАЛ – Разлог и кръстовището на ул. „Христо Ботев“ и ул. „Ал. Стамболийски“.

Общата стойност на разходите предвидени в инвестиционната програма е 11 588 473 лв.

Добавени коментари

Алф публикува:
05 Февруари 2019 | 18:05
Супер, на пръвото да се обеси Герчеви, на воторот Джурови, на третот ма да е от триъгълните кръгови Мара Копанарова, апа баненино да си напрй ище едно на Бане и тама да се обеси!
БРАВО! публикува:
31 Януари 2019 | 17:23
Е това е! Община Разлог се доказа като "Община на кръговото движение".На всяко кръстовище - кръгово движение!Само внимавайте като карате в Разлог да не ви се завие свят.А това е добре за шофьорите-жители на този град,защото те не са любители,а сигурно и нямат мигачи на колите си.

Добавете Вашия коментар

TOP