Правителството с ултиматум "уволнение" на Областния управител Бисер Михайлов за провала на ВиК Асоциацията в Пиринско

30 Юни 2016 | 11:48
6 коментара
Общество
Правителството с ултиматум уволнение на Областния управител Бисер Михайлов за провала на ВиК Асоциацията в Пиринско

Правителството с ултиматум "уволнение" на Областния управител Бисер Михайлов за провала на ВиК - Асоциацията в Пиринско.

Безхаберие и неглижираност от страна на Губернатора на област Благоевград Бисер Михайлов стоят в основата на разпадането на ВиК - Асоциацията, коментират запознати по темата.

По думите им, непълната незаинтересованост от страна на губернатора е довела до неосъществяването на водния цикъл. Темета за пропадането на грандиозния проект на "герберите" е сред най – коментираната и от хората в Благоевград, които шушукат, че ако Бисер Михайлов си е свършил работата, както трябва до това нямало да се стигне.

Припомняме, че преди три дни по време на гласуването на парламентаристите от общинския съвет в Сандански за присъединяване на общината към ВиК - Асоциацията, той лично бе изразил желанието си да присъства. По неясни причини обаче, така и не се появи, защо ли, така и не стана ясно.

На въпрос на общинския съветник от ОбС в курортната община Явор Аргиров, затова къде е Бисер Михайлов и кой ще носи отговорност и внесе разяснения по темата с присъединяването, така и никой не отговори.

„Бисер Михайлов знае за сесията, която е извънредна по повод на асоциацията, уведомен е, казал е че ще присъства. Защо го няма обаче, не е ясно”. Това беше единствения отговор, който даде зам. - председателя на ОбС - Сандански Николай Шаламандов.

„Всички много си повярваха в това съдеинение, този път обаче самонадеяноста им изгира лоша шега. Бяха много уверени, че нещата ще се случат, особено областния – Б. Михайлов. Така става, като много си повярваш, ей това е да паднеш от високо”, категорични са запознати.

Днес на редовна сесия на ОбС - Петрич, общинските съветници ще вземат решение дали ще се пресъединят към ВиК - Асоциацията. Остава под въпрос решението на ОбС - Кресна, което ще стане ясно този петък.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

Добавени коментари

пътник публикува:
01 Юли 2016 | 15:59
ТОЯ СЪЩО ЩЕШЕ ДА ВЛИЗАТ АВТОБУСИТЕ ПРЕЗ БЛАГОЕВГРАД .НЕКЪДЪРНИК. СЕД ДВА ЧАСА НЯМА АВТОБУСИ КЪДЕ МИНАВАТ ПРЕЗ АВТОГАРАТА УЧЕНИЦИТЕ В ПЕТЪК НЯМА С КАКВО ДА СЕ ПРИБИРАТ
джамбаз публикува:
30 Юни 2016 | 20:44
да заминава да продава коли хахахахаха ебати тъпото парче е весо-нали
Весо публикува:
30 Юни 2016 | 19:03
Ебати лекето. Тоя за нищо не става . Добре че е Камбитов.
Весо публикува:
30 Юни 2016 | 19:02
Каква мазна физиономия има този. Много му пука за Благоевградска област. Нали е от Кюстендил. Нямаме ли си ние кадри, та този пропаднал малоумник ще ни решава проблемите. Добре че е Камбитов , та да ни обърне внимание правителството. Айде тоа да си оди.
Койчо от порой публикува:
30 Юни 2016 | 14:22
Е тоя що е свършил като хората, та тази ли работа, леши си на столчето, шетка си до гърция, най много да иде да види протестиращите на гранизата, е това му е работата на тоя хубавец....
питанка публикува:
30 Юни 2016 | 14:21
е КАК ТАКА, НАЛИ НАЗНАЧИХМЕ НА РАБОТА В ТАЯ АСОЦИАЦИЯ САМО НАШИ ХОРА, ХАЙДЕ ПИТАЙТЕ БИСЕРЧО КОИ СА СЛУЖИТЕЛТЕ НА АСОЦИАЦИЯТА НА ЗАПЛАТКА И ВЕДНАГА ЩЕ ГИ СВЪРЖЕТЕ С НАШТЕ ХОРА, ТОВА СА ВСЕ "ГОЛЕМИ " СПЕЦИАЛИСТИ ПО вИ к А колко врче взимат заплатки... защо не го попитане бисерчо..

Добавете Вашия коментар

TOP