Пратка с пари по Еконт разобличи корупционна схема в Областна служба Земеделие Благоевград

25 Януари 2024 | 09:20
24 коментара
Общество
Благоевград
Пратка с пари по Еконт разобличи корупционна схема в Областна служба Земеделие Благоевград
Мистериозна пратка от Еконт изправи един срещу друг директор на областна дирекция Земеделие в Благоевград и негов подчинен главен експерт.
Пратката с парите прикрита, като документи била предназначена за експерта, но директорът го изпреварил и я взел.

Експертът, който очаквал "документите" си разбрал, че е пристигнал и влетял в кабинета на директора, за да му потърси сметка, защо я е получил, вместо него.
 
Двамата се разкрещели, скарали се, стигнали почти до бой, говорят служители из областната дирекция, чули разпрата. Случилото се стигнало и по върховете на министерството, затова и столът на директора на службата се разклати.

Под сурдинка в областния град се коментира, че до броени дни ще сменят директора Йосифов, причината не е само в случилото се тези дни, но и недоволството на земеделци и животновъди от Благоевградска област, които през месец октомври миналата година излязоха пред централата на Областна дирекция „Земеделие“ в Благоевград на протест срещу служебното разпределение на „бели петна“, за което не са зачетени доброволните поделби помежду им и срещу масовото отстраняване през последните седмици на дългогодишни служители от административните звена на службата в общините и в централата.

Още тогава те настояваха директорът Божидар Йосифов да си подаде оставката, а той прехвърли отговорността на назначените от него комисии.

Очаквайте подробности!

 

Добавени коментари

123 публикува:
28 Януари 2024 | 11:08
Божидарчо играе заедно със Шалявски, Качев и Укев като си е поставил човек и в Общинската служба помака Исмайл . Който докладва кой колко чертае на кой му изтичат договорите и схемата е готова. Айде прокуратурата !!!!
Дора публикува:
27 Януари 2024 | 12:15
На никой нищо не съм пращала нека Божко си каже от кой са тези пари.Нека разкаже колко животновъди рекетира докато беше директор,и колко рушвет взе тоя маймун грозен.Не може да се подиграваш с труда на хората таласъм грозен
До маца публикува:
27 Януари 2024 | 11:04
Ма коя Дора Баба ДОРА на Сашка човека ли ми нормално тя е с 500 декара .
Оп публикува:
27 Януари 2024 | 10:15
Мърша Йосифова
Ухаа публикува:
27 Януари 2024 | 01:38
Ухааа как ли е хубаво отваряш пощата и плик с мангизи а Божи.Тъпо парче лакомо си и се насра тоя път.Колко хора пропищяха от твоята наглост плъх мръсен миризлив.Айде при бай Ставри да подухаш малко
маца публикува:
26 Януари 2024 | 20:32
парите по еконт са изпратени от дорето от добринище ай се да видим прокуратурата какво шеа разбере иначе и двамата да се махат от службата ай наздраве
Илия публикува:
26 Януари 2024 | 18:22
Парите били за експерта, а се готви подмяна на директора! Май са се изпокарали, че не са поделени паричките, а земеделците кучета ги яли
Георги публикува:
26 Януари 2024 | 16:51
Защо скрихте статията бе Пиринско?Нека се знаят такива като тоя Йосифов,нека всички научат името му,и нека пак го сложат някъде на ръководен пост!Това ли е Промяната,защото той е неин кадър,всички май са такива във тая Промяна.Заслужава да го изкарат на площада,и да го линчуват това леке,такъв като него е сложен там само да руши,и да краде.Линч за крадеца,бой с камъни на площада в Благоевград за да знаят и тези след него,че не може да се подиграваш с труда на хората.Мърша си беше,и мърша си остана Божидаре,за нищо не ставаш!
BhBp.bg публикува:
26 Януари 2024 | 15:14
Не е ясно кой е крив, кой е прав, но самият факт, че пари се изпращат вече като пратки на служебните адреси е показателен. Явно чувството за недосегаемост е обсебило някои хора. А кой създава такова чувство за недосегаемост? Защо има такова? Лесно им е на някои да кажат - искахте демокрация, ето ви демокрация. Все пак това са пари в плик, не в куфари и сакове. Защото имаше и такива, но работата се потули. Да не се тревожат хората, и се замълчи за общото благо, разбирай на крадците. Не, не България не е нито малка, нито бедна, но много се краде и много се зачерква и потулва историята. Всеки иска да докаже, че той е открил топлата вода. И за по-сигурно руши всичко, създадено преди него. Никаква приемственост, никакви здрави принципи. Непрекъснато нови правилници и разпоредби. Това е благодатна почва за пари в пликове, пари в сакове, торби за боклук, кашони, куфари. Очакваме скоро да се изпращат корупционни пратки с дронове.
Иван публикува:
26 Януари 2024 | 14:43
Началника на поземлена комисияот Сандански Иван Мицански прави много схеми със Николай Мавродиев
незнаен публикува:
26 Януари 2024 | 13:37
Нема такава държава.
Служител публикува:
26 Януари 2024 | 12:43
Парите бяха за шефа Йосифов.Постоянно рекетираше животновъдите за пари,като ги заплашваше че ще им ореже земите.Който не дадеше биваше орязан от комисиите лично по нареждане на Божидар Йосифов!Много служители могат да го потвърдят нека ги питат,и да кажат в какъв стрес и напрежение ходеха на работа зарад тоя боклук Божко.После парите се вземаха и се почваха кръчми и казина.Е това са кадрите на ПП за нищо не стават алкохолици и комарджии!
Чичо публикува:
26 Януари 2024 | 12:41
МЗХ Тябва и Кюстендил ?
Божко публикува:
26 Януари 2024 | 12:38
Служителя е Антон Андонов от симитли!!!
14 публикува:
26 Януари 2024 | 08:13
А кой е служителя?
Пффф публикува:
26 Януари 2024 | 07:25
Йосифов е за разследване та яко,да каже как уволняваше кадърни кадри,какъв натиск оказваше върху комисиите,как заплашваше хората,как си просеше пари от животновъдите!Боклук неземен е тоя грозен рекетьор.Съд и затвор иначе няма оправия
Иван публикува:
26 Януари 2024 | 07:11
Не само земеделието е за разследване и ВиК,РИОСВ също.В тез служби става само с връзки и подкупи.Ха сега и тез инстанции да изгърмят.
Феникс публикува:
26 Януари 2024 | 06:57
Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/biox
Хахахаа публикува:
25 Януари 2024 | 17:42
Хахахха Божкоо мизерник голям си няма да се промениш.Никой не те иска и ти пак се правиш на шеф.Не ти ли омръзна където и да те сложат да се осереш всеки път.Нищо не става от теб ти си вече пропаднал комарджия честито Божко
Гошо публикува:
25 Януари 2024 | 17:28
Измамник беше, измамник остана Божи само лъжи и рекет е нема как айде от къде си дошъл там си иди
Да да публикува:
25 Януари 2024 | 16:12
Подкупа е бил за Божидарчо да си цъка в казиното!Земеделци и животновъди сега не са получавали пари,и тва лайно почва с рекета!Тоя е за затвор бе,да се разследва и да заминава в Бобов Дол!От къде не го гониха това леке,където и да иде само проблеми,и рекет от тоя!Но това са Продължаваме Промяната,такива са им всички кадри!Затвор за това недоразумение гадно!
Бамаму публикува:
25 Януари 2024 | 15:48
Бриндо, я ни светни как така експертът взема подкуп, а виновен е директорът? Нещо се къса логическата верига, ама карай. Ти си знаеш как да го напишеш. Нали? Защото според написаното експертът трябва да излети от поста си с 200! Или не е така?
Митко публикува:
25 Януари 2024 | 11:01
Няма такъв нагъл и долен крадец като Йосифов!Играе постоянно в казината с парите откраднати от животновъди и земеделци!Това е страшен боклук,долен!До сега краде и игра Божидарчо,а сега ще връщаш,та с лихвите!
бриндо публикува:
25 Януари 2024 | 10:30
нищо ново четохме го вече това дай нещо повече

Добавете Вашия коментар

TOP