ПП „Републиканци за България“ с офис и в Гоце Делчев

13 Март 2021 | 19:02
15 коментара
Политика

Офис на ПП „Републиканци за България отвори врати в Гоце Делчев. Той бе открит от председателя Цветан Цветанов, заместник-председателя Павел Вълнев, областния координатор д-р Атанас Камбитов, представители на общинската организация в града, кандидати за народни представители, членове и симпатизанти. 
В рамките на събитието бяха представени основните цели на партията и визията за развитие  на България през следващите години.
Цветан Цветанов изрази удовлетворение от факта, че все повече млади хора припознават политиките на „Републиканци за България“ и им благодари за подкрепата. 
Беше засегнат и въпросът с ограничените правата на българските гласоподаватели в чужбина. Павел Вълнев почерта, че партията категорично ще работи за промяна на ситуацията в тази посока.
Д-р Атанас Камбитов, областен координатор на „Републиканци за България“, декларира увереност по отношение на успеха на предстоящите парламентарни избори. “Вчера и днес се срещнахме с жители на различни общини в Благоевградска област. Видяхме разочарование от сегашния модел на управление, но видяхме и оптимизъм. Видяхме млади хора с хъс и ентусиазъм, готови да гласуват и да работят за по-доброто бъдеще на страната ни“, коментира д-р Камбитов. 
В разговори със симпатизанти бяха засегнати наболели проблеми в национален и регионален план и най-вече тежка икономическа криза в държавата. Жители на различни населени места изразиха опасенията си, че малкият и средният бизнес са изправени пред фалит. 
В тази връзка Цветан Цветанов заяви, че една от основните насоки на ПП „Републиканци за България” е прилагане на работеща стратегия за преодоляване на икономическата и социална криза в България, създаване на нормална среда за бизнеса, и осигуряване на достоен живот за всички български граждани.
По време на откриването на офиса в Гоце Делчев присъстваха още кандидатите за депутати Георги Икономов, Даниела Пидева, представителите на общинската структура в града Таня Халилова и Владимир Караилиев, и координаторът за община Сатовча Венислав Манов.
През последните два дни представителите на партията посетиха голяма част от общините в Благоевградска област, а вчера бе даден и официален старт на предизборната кампания в Благоевград.

Добавени коментари

Ха ха публикува:
14 Март 2021 | 22:32
Къде без Жоро от Банско. А забравил е В. Кушлевото. Той е останал да пише Коментари, че ще му изостанат.
Бурята публикува:
14 Март 2021 | 16:11
До гологлавото протеже на “страшните” братя:Баненски,не ни пращай Жоро фотографа да ни снима по площата,а вземи да си усмириш любовницата(Петя Ваканчина),че е станала доста шавлива и се говори,че не е само с теб.
К.ур за БСП и Пиринско.бг публикува:
14 Март 2021 | 09:26
Там, там в Гоце Делчев им е мястото на рязаните спосранци, при помашките им събратя! Там има много място за строежи на високи блокове с лични асансьори! Архитект и инвеститор си имат - Цецо Убавецо! Айиде да е аирли,ашкулсун!щ, машаллах Цв. Цв.!
Пропуск публикува:
14 Март 2021 | 09:23
Има дупка в информацията за партийката на Цв. Цв.. От онези дни Владо Бегов орева орталъка за срещата им с електората на Банско,а вчера се скриха в миша дупка.Търсих ги навсякъде-никакви ги нямаше!Гузни мишки!
Пурко публикува:
14 Март 2021 | 01:25
Крадци над крадците — нагли , алчни и некадърни !!!
Гатанка публикува:
14 Март 2021 | 01:01
Ако се отвори четенето на статията дали е прочетена повече от 70 души макс?
Уй до долния публикува:
14 Март 2021 | 00:49
Оти Бриндо като заключва статии за Роса Вик за Поли на кой е точно Поринско кон на Роска или на Поли
Стършел.ком публикува:
13 Март 2021 | 23:20
Същата статия в Струма.ком е заключена за да не петним вече оцапалите се до уши в лайна Републиканци .......По това си личи че Камбата е собственика на жалкото сайтче
Бойко публикува:
13 Март 2021 | 22:24
На снимката го нема Георги Андонов кандидат кмета на Гоцето дето беше от ГЕРБ и той е приятел с Цветанов и Камбитов
Идиоти-и-и-и! публикува:
13 Март 2021 | 22:16
Скрийте се бре,маскари! Скрийте се барем за две-три години,та тогава се покажете,ако са ви забравили. Ама сега е много скоро. Още ви помним мръсотиите и гадориите.Немате ни срам,ни очѝ! Мизерници лакоми! Кой от кой по-алчен - Цв. Цв. не се наяде с апартаменти,Камбитов -не могат да му преброят имането и подаръците на любовниците,а за Икономовото келеме няма да ни стигне страницата и мастилото да пишем-тръгна с любовници,10 процента от поръчки,воден цикъл,строеж на палати със скъпърско обзавеждане,присвояване на имоти,та чак до бой стигнаха със съпартиеца си Мацурев,защото не се разбират кой какво да гепи! Не им стигна на тия мародери и сега искат да продължат да ни обират.Такива са производните на Борисов-Цветанов.Та не е чудно след изборите да плеснат с ръце,па да се прегърнат,както направиха ония откачалки-Симеонов и Марешки.За да крадат - нямат задръжки,ни срам,ни морал!
Виждам,но не гледам публикува:
13 Март 2021 | 20:57
На снимката виждам - 3-ма крадеца и дузина-прост народ,зад партията Републиканци
Алах публикува:
13 Март 2021 | 20:44
И не следвай онова,което не знаеш! И не върви по земята с надменност! И не пристъпвайте,към имота на сиромаха! И не пристъпвайте към прелюбодеянието ! И не убивайте децата си поради страх от бедност!
Краси публикува:
13 Март 2021 | 20:06
Евала, да бъде успех! Живи и здрави!
Бай Гечо публикува:
13 Март 2021 | 19:49
Пази,Боже! Само,като ви гледам,какви цървули сте и ми се повръща!
Со керес публикува:
13 Март 2021 | 19:25
Давайте миджетаа...

Добавете Вашия коментар

TOP