Позите в секса показват характера на мъжа

12 Септември 2017 | 08:01
0 коментара
Любопитно

Любимата поза в секса е като хороскопа – може да каже много за човека. Вижте как характерът на мъжа зависи от поведението на партньора ви в леглото. Съществуват няколко главни позиции, които ще определят отношението към вас.

Любимите пози на „универсалния“ тип са абсолютно всички. Това означава, че ви е провървяло – до вас е многофункционален любовник. Най-важното за него е да ви достави удоволствие в леглото. И вас ще задоволи, но и себе си няма да пропусне. Голeмият му минус обаче е непостоянството. Често сменя обектите на страстта и винаги е готов да подари изкуството си на нова партньорка.

Дресьорът

Двамата стоите прави, а вие сте се увиснали на него, обгръщайки с крака талията му. Той ви обхваща с ръце и започва да се движи бързо и яростно. При това бурно изразява емоциите си. Имате ли пред себе си такъв мъж, знайте, че е абсолютен нарцис. Обикновено се занимава с фитнес, културизъм или пък с тенис. Подобен господин ще ви кара постоянно да му се възхищавате и да му шепнете комплименти.

Мисионерът

Както подсказва името, любимата му поза е мисионерската – когато вие сте отдолу, а той – отгоре. При това може страстно да целува шията ви или лекичко да ви ръфа по ухото. Възбужда го властта – когато е над вас и може да командва случващото се. Подобен човек обикновено е ревнив, алчен и склонен към минутни удоволствия. Сигурно вече сте забелязали, че не е особено добър любовник. Възможно е да е страстен пушач и да попийва.

Свободният

Любимата му поза в леглото е „кучешката“. Той се намира зад вас, а вие стоите на колене пред него. По време на любовното преживяване ви хваща за косата или ви удря леко по дупето. Ако мълчаливо и сурово изпълнява движенията, внимавайте – пред вас е опасен човек. За него е важно да получи удоволствието от победата. Ако ли пък гали бедрата ви, е непоправим романтик. С него е приятно да се общува, но той се бои от отговорности и се стреми да избегне всяка трудност.

Нежният

Обожава да ви люби, подпрял се на бедрото си. Поставя ви на хълбок, ляга зад вас и се притиска с цялото си тяло. Наслаждава се на дълбокото и бавно проникване, здраво ви прегръща и ви шепне нежни думи. Този мъж е изключителен домошар. Обича премерения темп. Редом до него ще сте обезпечена със спокоен живот, в който всичко е предопределено.Марица.бг

Добавете Вашия коментар

TOP