Позиция на ВиК Благоевград относно публикация в социалната мрежа за начислена сума за вода на гражданка

20 Януари 2021 | 16:04
0 коментара
Общество

Във връзка с публикация в социалните мрежи от г-жа Иванка Джатева, „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград информира обществеността, че начислената сума по фактура е след съставен Констативен протокол за нерегламентирано ползване на вода, открито като второ отклонение в имот.

Споменатото нерегламентираното отклонение е установено след отстраняване на авария от екип на „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград.
След разглеждане от комисия, назначена със заповед на Управителя на „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград, е взето решение за издаване на фактура, която бива заплатена доброволно по банков път от абоната.
„Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград информира своите потребители, че съгласно чл. 35 ал. 1 от Общите условия за предоставяне на ВиК услуги на потребителите е уреден начинът за заплащане на дължимите суми от потребителите, а именно: потребителите заплащат дължимите суми в брой на каса, по банков път чрез директен превод или чрез разплащателна сметка, като задължително посочват потребителския си номер. Освен това на сайта на

Дружеството http://vikblg.com/ е обявено, че потребителите могат да платят своите фактури за предоставени ВиК услуги на всички каси на ВиК оператора, както и на касите на ЕasyPay, клоновете на Български пощи или онлайн чрез E-pay.

TOP