Позиция на феновете на Пирин - Благоевград заради отмененото честване на 100 години Пирин

17 Октомври 2022 | 20:50
15 коментара
Спорт
Позиция на феновете на Пирин - Благоевград заради отмененото честване на 100 години Пирин
Позиция на феновете на ПИРИН
На вниманието на всички обичащи вековния ПИРИН
Уважаеми приятели на ПИРИН. Ние феновете на този велик клуб не можем да седим безучастно или да се спотайваме около случващото се съсипване на нашия любим отбор. След 14 изиграни мача имаме само една победа и напълно бездушна и безидейна игра.
 
Предвид това изискваме следното:
1. Незабавно освобождаване на старши треньора Красимир Петров поради пълното му неразбиране какво е ФК ПИРИН.
 
2. Ултиматум към спортно-техническото ръководство и административно такова в лицето на: изпълнителен директор - Велислав Елезов, президент- Станислав Манолев, спортно технически директор- Светослав Дяков и представител на общината- Атанас Дафинов.
Да дадат до 24 часа отговори, защо отборът е в пагубно състояние и защо бе провалено отбелязването на 100 годишния юбилей?
Ако не получим отговори на тези въпроси, приемаме това за неуважение и акт на враждебност и ще предприемем нужните действия.
И всеки един от тях да отчете какво е свършил по повод тази организация!
Срещи не желаем! Очакваме отговори на тези въпроси в писмен вид на официалната страница във Фейсбук и какво ще правят занапред?
Призоваваме община Благоевград, във връзка с гласувания от ОБС- Благоевград на 02.09.22 бюджет в размер на 50 000лв да организира празненства до края на годината, било то концерт или друго мероприятие от този тип.
 
100 години само ПИРИН!

Добавени коментари

Мицански публикува:
19 Октомври 2022 | 04:41
За Горан Брегович и Ищар има пара да правим концерти а за 100 години Пирин нема. Алооооооо общината засрамете се.
Станко публикува:
18 Октомври 2022 | 10:53
Срамота....Отбора не върви и кой е виновен?Всичко е объркано още от ДЮШ само наши и ваши, децата на треньорите ще играят или на наш човек. Така и и да първият отбор, не се ли промени мисленето и работата резултати няма да има. Да върнем Пирин на правия път. Само Пирин.
марадоната публикува:
18 Октомври 2022 | 08:30
Предлагам всички фенове и граждани на Благоевград да викнем силно оствка пред общината и после пред сградата на стадиона за да се запомни поне така този юбилей!
ostavka v imeto na pirin публикува:
18 Октомври 2022 | 08:10
podgotovka za protest i da viknem moshtno ostavka da idem i na sesiq da pobarame kmeta i syvetnicite da gi pitame kyde sa parite i ostavka
банскалията ке се обърне в гробо публикува:
18 Октомври 2022 | 07:46
банскалията ке се обърне в гробо бе нещастници направете в името на пирин в името на благоевград да се запомни да се говори децата да знаят че пирин е вековен на 100 години
Месото публикува:
18 Октомври 2022 | 03:46
Подигравка с хората безсрамници иначе можеха да дадат 20 бона за мотокроса е къде са 50 бона гласувани за юбилея на Пирин$$$$$$$$
провал публикува:
18 Октомври 2022 | 00:53
А иначе пускат на официалната си страница във Фейсбук тагчета #ГигантътНаЮгозапада #СимволНаБлагоевград #НайДобратаШкола и т.н. И кво се оказа накрая. Заплатаджии, които грам не го интересува че Пирин има 100 годишен юбилей и че отборът играе аматьорски футбол. Важното е заплатката да върви, майната им на феновете и на Пирин.
Пирин е религия публикува:
17 Октомври 2022 | 22:32
Абсурд.. да преместим 100годишнинината ..щото на някой не му пасвало. Пирин е религия.
смешно е публикува:
17 Октомври 2022 | 22:28
Поли се смее на Илко и с правото за провала с Пиринката
Кой провали Пирин публикува:
17 Октомври 2022 | 22:24
Последния петък от месеца има сесия на общинския съвет в град Благоевград и приветствам всички фенове на Пирин Блг; да се съберем на мирен протест и викнем оставка на всички провалили юбилея; Да чуем исказването на кмета да чуем неговото становище да не се крие зад гърба на Наско Дафинов да каже защо отмени пари ли няма или участваме в некаква постановка; Пари ли нема; Желание ли нема; срамота е да провалиш 100 годишна история;
Ostavka na Atanas Dafinov публикува:
17 Октомври 2022 | 22:14
Ostavka na Atanas Dafinov toi e 4oveka koito provali vekovniq praznik tozi petri4ki idiot e na kmeto desnata raka i se pravi na golem ama kat gledam e golem podlizurko i proval za pirin. Ne e ilko vinoven a e vinoven Dafinov. zaplatadjiii i ne gi interesuva 4e ima futbol v grado i samo hlapetata da igrat po obshtinskite tereni bez da plashtat. ""ostavka Dafinov ostavka""
зелен фен публикува:
17 Октомври 2022 | 22:03
Може ли за 100 годишнината да имаш толкова много време да я организираш, да стане октомври, да кажеш дата 22-и и накрая да го отложиш, защото нямало време да поканят всички и да се организират?? Това е несериозно, това е аматьорско, това е дебилно, това е идиотско, това е нефелно. Помните ли каква еуфория настана в града февруари, когато Таско каза че Данубио ще идва за юбилея. С такъв мач и пълен стадион щяхме да ударим всички вековни клубове в България с нашето празненство. Вместо това, получвавме един мощен КУР и абсолютно никакво отбелязване на юбилея от страна на клуба. СРАМ! ОСТАВКА! КУР И СМЪРТ!
фен на пирин публикува:
17 Октомври 2022 | 21:25
Капчиното лайно цайсо е в схемата и трае като мумя а иначе вика каква е тревата е такава е оти си взел некой лев и млакна
Milen публикува:
17 Октомври 2022 | 21:22
mafiq glasuvani sa parite a50 bona a naseto dafinov se pravi na lud edin milion poharchi obshtinata za cvetq i pejki po grado a za 100 godishninata para nema i otmeniha sichko e tva e grozna rabota edin pat se chestva 100 godini kmete a iskash da si kmet e kak kak da te podkrepim fenovete izlagaciq izlagaciq golema edin mach s veteranite edna edno predstavqne na stadiona i edna zarq v chest na pirin i behme gotovi a nekoi iska da smota parata i otlaga za drugata godina ama togava che e 101 goini tapanari
само Пирин публикува:
17 Октомври 2022 | 21:06
До ден днешен Атанас Дафинов неможа да организира този вековен юбилей иначе уреди на работа в Пирин приятелката си с която живее на семейни начела и кум и комашина му заедно с жена му от Петрич в отбора! Илко Камбитов се обадил на Елезката и казал че няма пари как да няма пари като общинските съветници са гласували 50 000 лева за празника. Оставка за всички виновни за провала и само Пирин! Черното тото им изгоре носовете нема никой нема ноздри сополите текат като чешма вика Кире Мустако!

Добавете Вашия коментар

TOP