Потрошена скула праща повелителя на титлите Съни Дяков на операционната маса

19 Октомври 2021 | 08:30
0 коментара
Спорт
Потрошена скула праща повелителя на титлите Съни Дяков на операционната маса

Потрошена скула праща халфа на „Пирин“ Светослав Дяков на операционната маса. Повелителят на титлите с „Лудогорец“ пострада при победата миналия петък над „Ботев“ /Вр/, а хирургическата интервенция ще бъде извършена утре в столична клиника.

Другата гореща новина от „Дъбравска“ 1 преди отложения мач с „Локомотив“ /Пд/, който ще се изиграе днес от 15.00 ч., е извинението на изпълнителния директор Таско Тасков за нападките срещу международника Георги Давидов, безчинствал срещу благоевградчани във визитата им на софийския „Локомотив“ преди малко повече от месец. „Искам да се извиня на този човек, че го иронизирах тогава и съответно си заслужих наказанието от Дисциплинарната комисия. Все пак съм му колега от времето, когато аз съдийствах, и не бях прав. Извинявам се и на цялата Съдийска комисия. По начало съм спокоен човек, но бях изнервен заради лошия старт на сезона и от грешните отсъждания в наш ущърб в предишни мачове“, заяви шефът на орлетата, след което коментира позицията на клуба на извънредния конгрес на БФС в подкрепа на Димитър Бербатов срещу статуквото. „Не се притесняваме от това, че застанахме зад Бербатов. Всъщност ние гласувахме за промяната, която може да се случи и с Борислав Михайлов начело. Не вярвам някой от управата на централата да казва на реферите да ощетяват противниците на това ръководство“, поясни Т. Тасков.

От СК възложиха гостуването на Лаута на полусириеца Васимир Ел-Хатиб, с когото пиринци не са се засичали в настоящата кампания. Отговорник за ВАР е тясно свързаният с „Беласица“ Станимир Тренчев, който е син на легендата на петричкия футбол Лозан Тренчев-Льони. Зелено-белите влизат в мача след четири срещи без загуба и с равни точки със смърфовете.

Мениджърът Уорън Фийни сподели след успеха срещу врачани, че няма търпение да настъпи периодът на сгъстения цикъл 5 мача през 3 дни, за да се види резултатът от работата му. „Не вярвам моите футболисти да започнат да получават схващания. Чаках този натоварен график, за да покажем на какво сме способни. Винаги давам пример с Англия, където на сезон всеки играе на ниво по 55 двубоя и това искам да постигна и тук. „Локомотив“ е класен отбор, който разполага с качествени единици. Имат трима действащи национали, което показва колко добре са обезпечени от кадрово естество. Ние ще се опитаме да продължим с позитивните игри. Уверени сме в своите възможности. Трябва да сме много внимателни, защото противникът знае как да наказва грешките“, коментира северноирландецът.в.Струма/Стойчо Стоицов

Добавете Вашия коментар

TOP