Потресаващо! Баща на две деца, служител в училището в Добринище блудства с малолетна ученичка

21 Септември 2021 | 16:42
10 коментара
Общество

Служител, отговарящ за поддържката в училището в град Добринище блудствал с 11 - годишно дете, ученичка в него, разбра Pirinsko.com

Потресаващият случай е от вчера, а за него сигнализирала лично майката на детето, която е чиновничка в кметството в града.

Според запознати, служителят Митко Златарски, който е баща на две деца заключил детето в стаята, в която се помещава и без свян го съблякъл и опипвал.

Веднага, след като се прибрало вкъщи, уплашеното момиченце споделило с майка си за случилото се, която останала като гръмната от чутото. Сащисаната от гняв жена незабавно информирала органите на реда за случилото се с дъщеря й.

Митко Златарски светкавично е задържан, с него работят полицаите и в момента. Детето е в шок от преживяното, разпитват го психолози и инспектори.

Интересното в случая е, че съпругата на Златарски работи като учител в училището, където е извършена гаврата от мъжа й.

Добавени коментари

До Банско е ГРОБ публикува:
22 Септември 2021 | 14:29
Ти си издухал и си за освидетелстване!
до Банско е гроб публикува:
22 Септември 2021 | 14:29
Да ти еба путката майчина и на тебе и ебанавата ти партия,зь 10 г.разбищте хиляди човешки съдби -мамкави боклушка дееба
Есмералда публикува:
22 Септември 2021 | 12:10
Що за срам и позор е това нещо как може бе представи си,че това е някое от твойте деца как ще се почувстваш това момиче как ще излезне на вънка с гордо вдигната глава след този срам? Явно които е писал по-горе,че е нагласено му е роднина на тоя педофил айде да престанете да прикривате такива нещастници и се молете някой ден да не бъдат вашите деца на мястото на момичето! Този Боклук ако се си плати сега някой ден ще си плати пред Господ по-много Жесток Начин! Уж Българи а пълна помия що за възпитание? Що за Българщина е това? Така ли давате пример на всички останали Българи ? Ето заради такива всички са под един знаменател няма Българи,помаци,роми и т.н. (не искам да обидя никой с това изказване моля да бъда извинена но съм вбесена) ПУУ СРАМОТА Е!
Банско е ГЕРБ! публикува:
22 Септември 2021 | 10:26
Приятели на ГЕРБ, ТОВА СЕ СЛУЧВА КОГАТО ВЛАСТТА БЪДЕ ВЗЕТА ОТ РУСКАТА СЛУГА РАДЕВ И НЕГОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО! Много хора искат да съсипят партията ни! Много врагове имаме, които искат да разрушат изграденото от нас и да дойде бедност, страдания, мъка и хаос! Комунистите се готвят да вземат властта от народа! Да покажем на врага че сме силни! Да покажем на врага че сме смели! Да смачкаме врага! Нас не ни е страх! Под ръководството на нашия лидер и верен приятел господин Бойко Борисов ние ще запазим мира и демокрацията в България! Не на страха! Не на хаоса! ДА НЕ ПОЗВОЛЯВАМЕ ПОВЕЧЕ ИЗНАСИЛВАНИЯ ИЗВРАЩЕНИЯ И ПРЕСТЪПНОСТ! ГЕРБ ПОБЕДА!
коле публикува:
22 Септември 2021 | 09:06
Не може да е верно.Нагласена работа.
ЯДОСАН публикува:
21 Септември 2021 | 20:27
Затвор поне 10г. Но останалите затворници в панделата да знаят за какво е влязъл .
До "Кети" публикува:
21 Септември 2021 | 18:12
Е не ки права! "марията" не само че е "учена",но и владее чужди езици! Виж-пише на латиница като на родното АБВ.
Кети публикува:
21 Септември 2021 | 17:51
Какво общо има жена му??? Тя е завършен, прекрасен и качествен педагог. Дано Бог да и даде сили да преодолее и това изпитание ! mariq като те гледам как пишеш, явно ти не си ползвала облагите на образователната ни система.
ДИНЕ публикува:
21 Септември 2021 | 17:47
лоша работа това е жестоко ако се докаже този човек трябва да се махне от тази работа и да не му се дава друга такава възможност да долижава деца защото вече е посегнал и е опасно а може би и той не го иска но акъла кат му бега на човек така се получава
mariq публикува:
21 Септември 2021 | 17:00
jena mu banskaliikata da napusne uchilishteto i tq da se mahne vednaga takiva hora nemat mesto v obrazuvatelnata sistema

Добавете Вашия коментар

TOP